merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

NPI-ingenjör med framåtanda till Kitron

Uppskattar du utmaningar och trivs med att arbeta i en självständig och omväxlande roll? Vi söker en problemlösande NPI-ingenjör till en tjänst med fokus på utvecklings- och förbättringsarbete nära såväl kunder som produktion.

I den här stimulerade rollen får du vara med och utveckla processflöden och prototyper. Tjänsten innebär uppdrag från konfigurering, beredning, arbete med stenciler, ytmontering samt maskinprogram. Du gör också för- och efterkalkyler, underlag mot kund, arbete med offerter, beräkning av produktionstider, prisberäkningar, utredning av maskinella förutsättningar samt agerande av tekniskt stöd i körning. Vidare ser du fram emot att jobba med analys och efterbete med fixturer, skriva instruktioner samt att vara supportstöd. Fokus ligger på nya kunder och arbetet innebär flertalet interna och externa kontaktytor med kunder, KAM-säljare, beredare, operatörer och projektledare.

Det är en intressant tjänst där du får förädla processen och vara med i hela kedjan från order till kundleverans. Du initierar och driver utveckling och får möjligheten att verka brett med högt tekniskt innehåll. Tjänsten innebär arbete med yt- samt eftermontering av kretskort.

Kitron är i en spännande tillväxtfas och finns i nybyggda lokaler på Torsvik utanför Jönköping. Du får arbeta nära ditt eget och ytterligare ett team om totalt 35 personer som är specialister inom konfiguration, HLA och beredning.

För rollen som NPI-ingenjör tror vi att du har en teknisk utbildning inom elektronik i kombination med arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst inom maskinmontering av kretskort. Kitron AB ingår i en internationell koncern och tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har kunskaper inom PC-miljö och det är meriterande mer erfarenhet av något MPS-system. Kitron affärsystem är IFS.

Du som söker är pedagogisk, gillar problemlösning, är självgående och initiativrik samt har ett affärsmässigt tänk. För att trivas i rollen har du förmåga att skapa goda relationer och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du är van att arbeta både självständigt samt i grupp. Vidare är du är prestigelös, ansvarsfull och har förmågan att ta till dig ny information och implementera den i verksamheten. Rollen passar dig som är tekniskt nyfiken, som håller dig ajour med utvecklingen i din bransch samt som uppskattar möjligheten att kunna påverka i ett företag som ständigt strävar framåt.

Kitron is an Electronics Manufacturing Services (EMS) company with operations in Norway, Sweden, Lithuania, Germany, China and USA.

With about 1350 highly skilled employees, Kitron manufactures and delivers anything from fully assembled electronic circuit boards to complete end products for customers globally.

Related technical services like prototyping, industrialisation, material analysing and test development are also key competencies offered by Kitron. Outsourcing to Kitron, means greater flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se