merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Systemförvaltare Raindance

Ekonomiavdelningen är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Avdelningen består idag av 25 personer som håller koll på kommunens ekonomi och ser till att vi använder skattepengarna på bästa sätt.

ARBETSUPPGIFTER
Ekonomiavdelningen arbetar med budget och uppföljning, redovisning samt upphandling. Du kommer att ingå redovisningsenheten som ansvarar för den samlade redovisningen, E-handel och ekonomisystemet. En viktig del är att ge stöd till chefer och medarbetare i deras arbete med redovisning och E-handel .

Du är länken mellan upphandling och redovisning. Du medverkar tillsammans med övriga på avdelningen i vårt gemensamma utvecklingsarbete.

I ditt uppdrag som ekonom/systemförvaltare ingår:
• Förvalta och utveckla E-handelsmodulen i Raindance
• Förvalta och utveckla ekonomisystemet Raindance tillsammans med andra ekonomer/systemförvaltare inom enheten
• Löpande redovisning
• Dokumentera rutinbeskrivningar
• Hålla i utbildningar


KVALIFIKATIONER
Du har relevant högskoleutbildning inom ekonomi. Det är ett plus om du har ett par års arbetslivserfarenhet som ekonom eller systemförvaltare i kommunal/offentlig sektor. Du har en god analysförmåga och är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Det är önskvärt att du har jobbat med större affärssystem, exempelvis Raindance och brinner för utvecklingsfrågor. Kombinationen förvaltningsarbete och utvecklingsarbete är inget hinder för dig.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Som person är du flexibel, noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt visar gott omdöme vid agerande och beslut. För att trivas i denna roll är det viktigt att du har en god dialog med dina kollegor och medarbetare utanför vår förvaltning.


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se