merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Konsult - Materialinköpare kunnig inom SAP

Om Consensus
Consensus utvecklar sina kunders konkurrenskraft genom affärsdriven kompetensrådgivning, rekrytering, utbildning och konsulttjänster.

Vi är en erkänt kompetent aktör på marknaden som befinner sig i kraftig expansion och som även framledes kommer ha fortsatt höga tillväxtambitioner. Alla företag måste utvecklas för att vara konkurrenskraftiga på marknaden över tid. Vi har en välfylld verktygslåda som hjälper våra kunder att få rätt kompetens på rätt plats och vid rätt tillfälle. Vi har ”Kompetensen du behöver och personligheten som gör skillnad”. www.consensus.nu

Välkommen till Consensus, följ med på vår tillväxtresa!
Låt oss starta 2019 på bästa sätt tillsammans!

Om rollen


Du kommer jobba med materialanskaffning inom många olika projekt samtidigt, i tätt samarbete med inköp och med daglig styrning genom projektledarorganisationen.
Du kommer vara en kugge i en grupp om tre personer med samma arbetsuppgifter som rapporterar till operations manager i en ny organisation inom ett stort företag.

Inom en producerande verksamhet är ett väl fungerande materialflöde mycket viktigt och bidrar starkt till verksamhetens framgång. 


Internationella kontakter är vanliga och en tät dialog förs ständigt med företagets inköpsorganisation i Tallinn. Då organisationen på företaget är ny finns det utrymme för förslag till nya arbetssätt och initiativ till förbättringar.

Det är viktigt att kunna skapa goda relationer både till leverantörer och kollegor. Du har förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du trivs i ett gruppsammanhang.

Placeringsort är Västerås och uppdraget är på minst 9 månader med god möjlighet till förlängning.

Vår kandidat
Kunden söker en "administrativ stjärna" som är kunnig i SAP och särskilt transaktionerna MD04 och CO46. Du skall ha erfarenhet av inköp eller närbesläktade roller från industri med produktion. Det är viktigt att du har förmågan att jobba proaktivt och tydligt mot leverantörer för att säkra så korta leveranstider som möjligt.

Du kan kommunicera obehindrat på Svenska och Engelska i både tal och skrift .

Att arbeta som konsult hos Consensus
Som konsult hos oss får du stor frihet och samtidigt ett stort personligt ansvar. Du blir en oerhört viktig medarbetare i vårt team och som ambassadör hos våra kunder. Du får en avgörande roll där din framgång kommer att bidra till vår och våra kunders fortsatta tillväxt. Consensus präglas av en familjär stämning där beslutsvägarna är korta. Du kommer till ett positivt och prestigelöst gäng som alltid har nära till skratt och där vi lever efter våra värderingar – Lojala, Dynamiska, Passionerade!

Vi träffar kandidater löpande under ansökningsperioden, så därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se