merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

KOMMUNIKATÖR INTERNT TILL MODEFÖRETAG!

Arbetsuppgifter
Intern kommunikationsexpert till IT-avdelningen på ett stort modeföretag! Vår kund söker just nu dig som vill bli del av deras kommunikations- och HR- team som arbetar med hela IT-avdelningen i sin helhet. Här får du möjligheten att komma in i en varierad roll inom en stor organisationsmiljö som karaktäriseras av kreativitet och dynamik där ett tänk utanför boxen uppskattas. Du kommer i rollen som kommunikationsexpert att arbeta såväl på strategisk som operativ nivå inom ledarskap, kommunikation och förändrings-områdena. Du arbetar inom HR-funktionen som består av HR-specialister och HR Business Parters och tillsammans med dessa stödjer du IT-avdelningen. De huvudsakliga ansvarsprocesser som hanteras inom teamet att sätta riktlinjer och ta fram verktyg gällande employer branding, rekrytering, kompetensutveckling, ledarskap, hälsa och arbetsrätt. I din roll som kommunikationsexpert inkluderas arbetsuppgifter såsom att ta fram intern kommunikationsstrategi, formulera policys och riktlinjer och planera för hur och när man ska använda intranätplattformen och andra informationskanaler på mest effektiva sätt. Du kommer att arbeta med förändringsledare för att assistera i förändringsprocesser internt.
Detta är rollen för sig som älskar att arbeta med intern kommunikation såväl strategiskt som operativt och som vill arbeta nära HR i en extremt spännande organisation!


Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget utförs hos vår kund i Stockholm.

Kvalifikationer
- Du har 5-10 års erfarenhet av att arbeta med att utveckla intern kommunikation inom större organisationer, meritande om du har erfarenhet av retail-branschen.
- Du har erfarenhet av att ta fram kommunikationsstrategier baserade på Office 365 kommunikation och samhörande verktyg såsom Teams, Sharepoint, Sway, Planner och Stream.
- Du har erfarenhet av att arbeta med intranät och CMS-system.
- Du behärskar svenska samt engelska flytande i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Som person har du god kommunikationsförmåga och är duktig på att bygga relationer. Du har ett genuint intresse för människor och är duktig på att skapa engagemang samt har ett eget driv. Vidare har du ett taktiskt tankesätt, modet att driva saker framåt och kan ta beslut. Du har förmågan att se helhet och anpassningsförmåga i en ständigt förändringsbenägen organisation.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, med start 2019-02-11 t.o.m. 2019-08-16, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: kommunikationsexpert, kommunikationsansvarig, kommunikationsstrateg, kommunikationschef, intern kommunikation

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se