merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Landskapsingenjör

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?ARBETSUPPGIFTER
Nu stärker vi upp organisationen på området Gata/park och serviceverksamhet. Vi söker en landskapsingenjör för att arbeta både strategiskt och operativt på områdena Gata/park/hamn.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till vår vision om ett hållbart samhälle och arbeta med ständiga förbättringar för att möta framtidens demografiska utmaningar. Med människan i fokus arbetar vi bl.a. för en ekologisk hållbarhet och där utformning av vår utemiljö är en central del.

Detta arbete driver du främst ihop med gatutekniker, närmsta chef (Gatu- och servicechef) och arbetsledare i serviceverksamheten.

Du har även en viktig roll i samarbetet med vår Plan- & Byggavdelning och deras arbete med planprogram/detaljplaner.

Som landskapsingenjör påverkar du projektering, anläggning, skötsel och förvaltning av vår gemensamma utemiljö.

Tjänsten omfattar kontakter med medborgare, organisationer, myndigheter och konsulter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en engagerad, noggrann och kreativ samt har viljan att driva utvecklingen för våra gator, grönytor och hamnar.

Då tjänsten i stor utsträckning omfattar samarbete med andra aktörer, både inom kommunen och utanför, krävs att du är kommunikativ, serviceinriktad och behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

Du har en relevant högskoleutbildning och det är meriterande med en erfarenhet inom de aktuella områdena och att exempelvis ha arbetat med att utveckla hållbara utemiljöer.

Det är även meriterande om du tidigare arbetat i en politisk styrd organisation .


ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se