merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Extrajobb som chaufför på Dagabs e-handelslager

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att köra ut färdigpackade beställningar för leverans hem till kund. Arbetet sker till stor del självständigt där du utgår ifrån lagret i Västra Frölunda
för att sedan med hjälp av lätt lastbil och färddator säkerställa att kunden får sin beställning på utsatt tid. Bilen får framföras med vanligt B-körkort. Vid leverans hos kund förekommer tyngre lyft, i vissa fall även i trappuppgångar vilket innebär att arbetet är fysiskt krävande. Som leverantör av beställningen är du ansiktet utåt för företaget och ansvarar för att upplevelsen blir positiv för kund.

Arbetstider
Arbetet är förlagt till eftermiddag/kvällstid mellan kl. 12:00-22:00 under framförallt måndagar och fredagar men arbete kan förekomma även under andra vardagar samt eventuellt under helger på sikt.

Eftersom du lägger dig tillgängligvecka för vecka så passar det dig som studerar eller har en annan huvudsakligsysselsättning mycket bra.Du ska kunna arbeta kvällstid och cirka två gånger i veckan.

Personligaegenskaper/kvalifikationer
Vi söker dig som kan kombinera ett högt tempo med noggrannhet, detta krävs då man ansvarar för att beställningarna levereras ut i rätt tid till rätt kund. Du är ordningsam
och har ett säkerhetstänk. Vidare är du serviceminded och kan se till att kunden får ett gott intryck under den korta stund då överlämning av beställningen sker. Erfarenhet med framförande av lätt lastbil är meriterande men inte ett krav.

För att anställas för denna tjänst krävs det att du innehar B-körkort samtstuderar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent.

Eftersom utbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och
övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språketbra.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Om oss
Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagenvia Almega. I Storesupports verksamhet ingår uthyrning av personal inom lager och logistik i dagligvaruhandeln och sällanköpshandeln.

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se