merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Boendestödjare, timvikarier

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag. 

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå. 

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Inom området för funktionsnedsättning (OFF) arbetar vi med barn, ungdomar och vuxna som har intellektuella och/eller motoriska funktionsnedsättningar och därför har behov av särskilt stöd och omsorg. Med det goda mötet som värdegrund vill och vågar vi ta kundens perspektiv och möta varje individ utifrån sina förutsättningar.
Vi tar gemensamt ansvar för att trygghet, respekt och inflytande genomsyrar vår verksamhet och att vi håller en god kvalitet för våra kunder. 

Arbetsuppgifter
Vi söker timvikarier och sommarvikarier till våra olika boenden för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Arbetet innebär att ge kunden stöd och service i vardagen. Inom boendet innefattar detta allt från vanliga hushållssysslor som förekommer i ett hem till hjälp med personlig omvårdnad, struktur vid fritidsaktiviteter och sociala kontakter. Därmed är du ett stöd i allt från personlig hygien till att följa med på exempelvis disco eller utflykter till Skansen. Stödet anpassas utifrån individens behov. Du kommer att ingå i ett arbetslag och du arbetar både självständigt och i grupp. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har slutfört gymnasiet och det är meriterande om du har erfarenhet inom verksamhetsområdet eller liknande arbete. 

Som person är du serviceinriktad, självgående och är duktig på att samarbeta med andra. Vi ser även att du är en stabil person, har förmåga att reflektera över ditt eget agerande och kan kommunicera på ett tydligt och lugnt sätt.

Övrigt
Arbetstiden varierar mellan dag, kväll, helg och natt/jour.
Timvikariat.
Tillträde enligt överenskommelse.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler
och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare,
rekryteringssajter och liknande.

Kontaktinformation
Hans Eriksson, Enhetschef, 08-731 31 22

Facklig representant, nås via stadens växel, 08-731 30 00

Arbetsplats
Lejonvägen 15

181 32 Lidingö

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se