merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Platschef till vår produktions- enhet i Landskrona

Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av en stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där du med rätt inställning har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. För att förbli framgångsrika är Hälsa, Miljö och Säkerhet vår prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet.

Nu söker vi en vikarierande Platschef med övergripande ansvar för vår produktionsenhet i Landskrona. I produktionen finns ca 18 medarbetare så som kökspersonal, paketeringspersonal och transportpersonal. Tillträde önskvärd under våren 2019.

Dina arbetsuppgifter
Som platschef rapporterar du direkt till regionchef.  Ansvaret innebär att leda enheten i enlighet med Medirest övergripande vision, mission och värderingar. Du ansvarar för driften av enheten vilket innebär uppföljning och ansvar för personal, resultat, budget samt kostnadsstyrning i nära samarbete med kund. I huvuduppgiften ingår också att kontinuerligt utveckla kontraktet genom att definiera och presentera nya lösningar utifrån kundens behov. I rollen ska du säkerställa hög kvalité och leveranssäkerhet till rätt kostnad samt initiera och driva processförbättringar. I din roll ingår även budget- och resultatansvar och månatlig rapportering

Profil
Vi söker en driftorienterad platschef som är innovativ med god branschkunskap om produktionsflöden, grundläggande kunskaper om sjuhuskost, hygienkrav och logistik och erfarenhet och/eller relevant utbildning, gärna på högskolenivå. Erfarenhet från motsvarande arbete i arbetsledande position med personalansvar är mycket meriterande. Rollen kräver ledarförmåga, flexibilitet och stor förmåga att ta egna initiativ. Vi söker dig som är rak och kommunikativ och kan fatta snabba beslut samtidigt som du bygger och bevarar goda relationer till kund såväl som medarbetare. Vidare ser vi att du är strukturerad, metodisk och uthållig i ditt arbetssätt. Vi söker dig som i ditt arbete strävar efter att upprätthålla en hög service- och kvalitetsgrad samtidigt som du är försäljningsorienterad och tycker om att hitta lösningar i alla dagliga utmaningar.

Datorvana, goda kunskaper i MS Office samt svenska i tal och skrift är ett krav. Eftersom Medirest är en del av Compass Group PLC är goda kunskaper i engelska meriterande. 

För att få ett gott resultat i rollen bör du vara en stark ledare som har förmåga att vara tydlig i ditt ledarskap. Du har en stark drivkraft och förmåga att inspirera andra. Vidare håller du mycket hög kvalitet i ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. Självklart delar du våra värderingar om att dagligen leva efter Öppenhet/Tillit/ Integritet, Passion för kvalitet, Framgång genom lagarbete, Ansvar och Vi kan.

 


Eurest är en del av Compass Group, en global världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice.

Läs mer på: www.compass-group.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se