merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Distriktssjuksköterska till Husläkarmottagning Näsbypark

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Husläkarmottagning Näsbypark
Husläkarmottagningen Näsbypark är väletablerad och har funnits i över 20 år. Mottagningen ligger centralt och i nära anslutning till Roslagsbanan. Aleris bedriver verksamheten på uppdrag av Stockholms läns landsting och vi erbjuder allmänmedicinsk vård, hälsovård och vid behov hemsjukvård. Vårt team består av skickliga läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog och psykoterapeuter.

Till vår verksamhet söker vi nu en distriktssjuksköterska som vill ta del av vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling
Vi erbjuder dig som distriktssjuksköterska en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler och ett  gott arbetsklimat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en dynamisk arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande. 

Som distriktssköterska arbetar du hälsofrämjande och har ett omväxlande arbete. Arbetsuppgifterna omfattar telefonrådgivning, hemsjukvård, bokning av läkartider samt  eget mottagningsarbete. Vi arbetar i journalsystemetTakecare. 

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som är lyhörd, lojal och som har god samarbetsförmåga. Genom ditt intresse för utveckling bidrar du till verksamheten. Vi värdesätter personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess och söker dig som delar våra värderingar. 

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska och har specialistutbildning som distriktsköterska med förskrivningsrätt. Det är meriterande med erfarenhet av mottagningsarbete. 

Övrigt

Anställningsform:Tillsvidare heltid eller deltid. Vi tillämpar Provanställning
Tillträde: enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2019-02-15 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta  Kristina Envall Verksamhetschef  på tel 0734-367928 . 

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se