merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Sommarvikariat som sjuksköterskeassistent för T5 sjuksköterskestudent!

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Studerar du termin 5 på sjuksköterskeprogrammet och är intresserad av att arbeta som sjuksköterskeassistent? Vill du starta din karriär på ett av norra Europas största sjukhus? Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna.

Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas.

Som sjuksköterskeassistent hos oss får du möjlighet att stärka dina kunskaper inför kommande yrke genom att under handledning av legitimerad kollega träna på specifika sjuksköterskeuppgifter.

Om tjänsten:

Som sjuksköterskeassistent möter du patienter som är i behov av medicinsk omvårdnad och rehabilitering. I all omvårdnads- och omsorgsverksamhet ingår du i ett arbetslag med personal som kan ha olika ansvarsområden och arbetsuppgifter. Du kommer under handledning av en legitimerad sjuksköterska att arbeta nära patienten, vilket kräver ett stort intresse för människor, tålamod och en förmåga att kunna förstå patientens situation och behov. I arbetet ingår även att dokumentera patienternas tillstånd och de åtgärder som utförs. Hos oss pågår vård dygnet runt, vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg.

Som sjuksköterskeassistent kan du exempelvis få utföra arbetsuppgifter som:

- Ankomstsamtal för nya patienter
- Daglig PVK-kontroll
- Venprovtagningar
- Samtal och omvårdnad av patienter
- Behjälplig i omvårdnadsplanering och läkemedelshantering

Vem söker vi?

Vi söker dig som är sjuksköterskestuderande och har genomfört termin 5 senast juni 2019, har erfarenhet av journalsystemet Melior och som har minst tre månaders arbetslivserfarenhet som undersköterska, barnsköterska eller skötare inom heldygnsvård. Egenskaper som värdesätts för tjänsten är förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.

Tycker du att det låter spännande?

Vår verksamhet bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra Sjukhuset och Mölndals sjukhus. Kanske ser du denna sommar som en möjlighet att få inblick i vår organisation och komma nära ditt framtida yrke? Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Gruppintervjuer för sommarvikariat kommer att ske januari-maj.

Vi är nyfikna på dig!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se