merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Sjuksköterska med stort intresse för patienter med adhd

Vi är ett gäng engagerade sjuksköterskor som söker en nyfiken och driven kollega. Tillsammans med dig vill vi fortsätta utveckla vården kring patienter med adhd. Våra ledord är processorienterad och innovativ psykiatrisk vård. På vår enhet vill vi vara i framkant i behandlings- och utvecklingsarbetet kring ADHD och ADHD-relaterade tillstånd samtidigt som vi erbjuder välförankrad psykiatrisk kompetens och erfarenhet.
 
Mottagning för adhd I, S:t Eriksplan är väletablerad och välfungerande och har funnits sedan oktober 2011. Mottagningen finns på Atlasmuren 3 vid S:t Eriksplan (Atlasområdet/Vasastan) och är samlokaliserad med fem andra psykiatriska öppenvårdsmottagningar.
 
Mottagningen utgör en specialistenhet inom Sektionen för adhd och unga vuxna vid Norra Stockholms psykiatri. Vi tar främst emot patienter för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling av adhd. Vi erbjuder psykiatrisk vård på specialistnivå utifrån de regionala vårdprogrammen. Vi har drygt 1700 patienter och är 30 medarbetare.
 
På enheten organiseras arbetet i team och ett starkt fokus på gruppverksamheter finns. Behand-lingen som erbjuds innefattar för närvarande ett strukturerat kartläggningsförfarande, central-stimulantiabehandling, psykologiska gruppbehandlingar samt ett flertal psykopedagogiska grupp-interventioner.
 
Norra Stockholms psykiatri är en universitetsklinik som erbjuder psykiatrisk öppen- och heldygnsvård för Stockholms läns invånare. Vid kliniken arbetar ca 1 000 kompetenta och engagerade medarbetare. I samarbete med Karolinska Institutet bedrivs spännande forskning inom många områden. Vår mottagning är även med i ett nationellt kvalitetsregister för behandlingsuppföljning av säkerställd ADHD (BUSA).
 
Arbetsuppgifter  
Som sjuksköterska på mottagningen spelar du en viktig roll i behandlingsarbete med patienter med ADHD, läkemedelsbehandlingar (bl. a. uppföljning och optimering av centralstimulantiabehandling), gruppbehandling och individuellt arbete. Andra arbetsuppgifter inkluderar bl. a. medicindelning, övervakade urinprov, telefonansvar för mottagningstelefon enligt schema, bearbetande och stödjande samtal och psykosocial rådgivning. Som sjuksköterska ingår du i ett tvärprofessionellt team bestående av läkare, arbetsterapeut, kurator och psykolog.
 
Kvalifikationer  
Vi söker en legitimerad sjuksköterska, helst med vidareutbildning i psykiatri. Vi önskar också att du har intresse och engagemang för behandling av ADHD och gärna erfarenhet och kunskaper inom området. Arbetet utgår från teamet, men ställer även höga krav på självständighet, att kunna lägga upp och genomföra arbetet på egen hand. Du måste ha ett genuint intresse för förändrings- och förbättringsarbete och vara intresserad av att arbeta med grupper. Datavana är ett krav. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Anställningsform  
Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Urval sker löpande under ansökningstiden.
 
Övrig information  
Mottagningen tillämpar flextid under ansvar. Vi har friskvårdstimme och ger friskvårdsbidrag. Individuell lönesättning.
   
Information om tjänsten: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig via mail till:  
Enhetschef Holger Thomas  holger.thomas@sll.se
 
Läs mer om oss på  http://norrastockholmspsykiatri.se/vard-hos-oss/Oppenvard/Mottagning-for-adhd-I-St-Eriksplan/
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Norra Stockholms psykiatri, NSP, är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO. Vi erbjuder specialiserad psykiatrisk öppen- och heldygnsvård för Stockholms läns invånare. Till kliniken hör också en länsövergripande psykiatrisk akutmottagning.
 
Kliniken är organiserad i sektioner och har ett flertal högspecialiserade enheter med inriktning på områdena; affektiva sjukdomar, ångestsjukdomar, psykossjukdomar, adhd och äldrepsykiatri. Vi finns på S:t Eriksplan, Serafen, Alvik och på S:t Görans sjukhusområde.
 
Vi är en välbemannad universitetsklinik med goda forsknings- och utbildningsmöjligheter med cirka 900 medarbetare. Hos oss arbetar vi aktivt för en jämn könsfördelning och med mångfalds-, HBTQ- och jämställdhetsfrågor, eftersom vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling. Kliniken är en välkomnande arbetsplats, där vi gärna ser en spridning i både etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare.
 
Läs mer om oss på www.norrastockholmspsykiatri.se
 
Vi erbjuder dig: 
Kompetensutveckling 
Friskvårdstimme och generöst friskvårdsbidrag 
Flextid 
Fri sjukvård i öppenvård

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se