merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Distriktssköterska/sjuksköterska, Vårdcentralen Skänninge

Skänninge stad med anor från 1100-talet är naturskönt belägen i det böljande kulturlandsskapet. I upptagningsområdet finns små tätorter med övervägande landsbygd. Vårdcentralen är väl fungerande med stabil och flexibel persomnal. Vi är idag knappt 20 anställda. Vårdcentralen har en god tillgänglighet för snart 6600 listade patienter. Det finns goda pendlingsmöjligheter från Motala, Linköping och Tranås.

Då en av vår kollega ska flytta söker vi dig som attraheras av den lilla vårdcentralen där många av dina kollegor har en hög kompetens och har arbetat i flera år. Vårdcentralen Skänninge är en öppen och positiv arbetsplats där vi hjälps åt och ställer upp för varandra. Vi har haft mycket goda resultat i patientenkäten, vilket vi är stolta över och arbetar för att behålla. Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder ett stimulerande och självständigt arbete med möjlighet att bedriva egen mottagning inom ett specialområde som du har vidareutbildning i. Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska vars huvudsakliga uppgift är mottagningsarbete och telefonrådgivning. Eventuellt kan arbete på BVC ingå i tjänsten. I tjänsten ingår även viss helgtjänstgöring på Jourcentralen i Motala.

Som ny distriktssköterska/sjuksköterska får du en introduktion som skräddarsys efter dina behov. Vi ser positivt på fortsatt kompetensutveckling om du önskar utveckla dig inom något arbetsområden vi har på vårdcentralen. Vi har ett gott arbetsklimat där vi är måna om varandra och bemöter både varandra och patienter väl.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av yrket i minst ett år. Har du vidareutbildat dig till distriktssköterska/barnsjuksköterska är det naturligtvis en merit. Har du erfarenhet av inkontinens och sårvård är det meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en lagspelare som bidrar positivt till teamet. Det gör du genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du ansvarar för dina arbetsuppgifter och prioriterar utifrån ett patientsäkert sätt. Du är trygg och stabil och har empatisk förmåga. Vi har tillsammans ansvar för att verksamheten utvecklas och fungerar.

Anställning och information
Det är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Jessica Björk, 010-104 86 78, Jessika.Bjork@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Camilla Johansson, Camilla.Ma.Johansson@regionostergotland.se

Varmt välkommen med din ansökan och tveka inte att höra av dig om du undrar över något!

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 25 januari 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se