merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Assistent till 20-årig kille

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

Jag är en 20-årig-kille som åker elrullstol. Jag söker en personlig assistent.  Tjänstgöringen innebär arbete fördelat över dygnets alla timmar, alla dagar.

Du jobbar med mig i de miljöer där jag vistas, både i skola och hemma, fartfylld fest som lugn spelkväll. Jag studerar just nu på högskolan i Gävle.

Jag har en aktiv fritid och är intresserad av att vara med släkt/kompisar, se på fotboll, lira Fifa med mera. Du ska vara mina armar och ben i min vardag och ha en fingertoppskänsla av att vara närvarande men ändå osynlig.

Vilka egenskaper bör du ha?
Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten när det gäller både mig och min familj. Du ska vara lyhörd och flexibel och ha ett stort mått av humor.
Självklart är du rökfri.

Det är en fördel om du är ung, stark och har intresse för fotboll.
B körkort fordras.

Jag ser fram emot en skriftlig ansökan genom ett CV och personligt brev.

Lön enligt kollektivavtal. Individuell lönesättning tillämpas.

Urvalet kommer att göras löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se