merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Mekanikkonstruktör

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Shanghai, Jakarta och Ottawa.

Längs den vackra Högbovägen finns Syntronics produktionsbolag. Vi kommer nu att utöka med ett team mekanikkonstruktörer som vill arbeta i ett kundunikt uppdrag.


Dina arbetsuppgifter

 I rollen som Mekanikkonstruktör kommer du bland annat att:

- Leda större systemleveranser där mekanik, elektronik och mjukvara kombineras
- Göra val av tillverkningsmetoder samt material
- Arbeta med systemutveckling med val av sensorer och ställdon, automatisering och gränssnitt i produktionsmiljö samt simuleringar och modelleringar
- Finna nya smarta tekniska lösningar i vårt kundunika projekt

Du kommer tillsammans med ditt team av mekanikkonstruktörer att ta fram modeller, produktionsunderlag och konstruktionslösningar för olika typer av produkter. Du blir en del av ett team med kompetenta kollegor som tillsammans utvecklar produkter från ax till limpa. 

Rollen som Mekanikkonstruktör är både varierande och utvecklande. Här förväntas du sätta dig in i vår kunds verksamhet, kunna se deras förutsättningar och aktuella behov

Vem är du?

- Har civilingenjörs- eller högskoleingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik
- Har genomfört kommersiella projekt som mekanikingenjör. Det är meriterade om det är i nära samarbete med elektronik och styrsystemsutveckling
- Har god erfarenhet av något CAD-program, t.ex.: SolidWorks, CATIA, NX, AutoCAD och/eller Creo/Pro-E
- Kommunicerar på svenska och engelska obehindrat
- Är bekväm att ha kundkontakter där service och hjälpsamhet har högsta prioritet. 

Det är meriterande om du har erfarenhet från telekom, industri- och/eller fordonsbranschen.


Personliga egenskaper

För dig är det viktigt med struktur, planering samt ordning och reda. Självklart är du samarbetsvillig med dina kollegor och kunder. Ditt teknikintresse är genuint och du stimuleras av problemlösning där du får använda din kreativa sida för att hitta nya lösningar för kunden. 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning.


Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 11 februari. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till https://www.syntronic.com/. 

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.


Kontaktperson
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Härtull på asha@syntronic.com

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se