merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Instrumenttekniker

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningen söker nu en instrumenttekniker till Piteå Musik- och Dansskola.

Arbetsuppgifter
Som instrumenttekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att svara för underhåll och reparation av Musik- och Dansskolans blås och stråkinstrument samt pianostämning. Som instrumenttekniker har du ett budgetansvar och du ansvarar för utlåning och inköp av noter och instrument, bokning av transporter samt utrustningen i Musik- och Dansskolans lokaler. I tjänsten ingår också att delta vid möten i arbetslag och skola, delta i utvecklingsprojekt och att bidra med ljus- och ljudteknisk kompetens vid musik- och dansföreställningar.

Kvalifikationer
Instrumentteknikerutbildning eller dokumenterad erfarenhet av instrumentvård och reparationer av framför allt bleck, träblås och stråkinstrument. Uppdraget kräver också kompetens i pianostämning, ljud/ljustekniker samt elbehörighet BBE. Körkort och tillgång till egen bil.

Anställning
100% Semesteranställning. Provanställnin sex månader med möjlighet till anställning tillsvidare. Tillträde 2019-04-01 eller enligt överenskommelse.

Övrigt
Välkommen med din ansökan senast 2019-01-27.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se