merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Rektor till Vuxenutbildningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.Vuxenutbildningen i Örnsköldsvik omfattar SFI, grundläggande utbildning, gymnasiet, Lärvux och Yrkesvuxenutbildning.

Arbetsuppgifter
I uppdraget som rektor kommer du att ansvara för en skolenhet inom verksamheten Vuxenutbildningen. Du kommer att ansvara för verksamhetens pedagogiska uppdrag och utveckling. Du har ekonomi, personal- och arbetsmiljöansvar för din skolenhet. Du leder, samordnar och utvecklar verksamheten i nära samarbete med din personal. Du ingår tillsammans med övriga rektorer i verksamhetschefens ledningsgrupp för Vuxenutbildningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig med pedagogisk högskoleutbildning samt erfarenhet av arbete i skolverksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap med ansvar för verksamhet, personal och ekonomi.

Som ledare är du tydlig, tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens, delaktighet och medansvar. Som person är du strategisk, strukturerad och har förmåga att skapa goda relationer. Du har god samarbetsförmåga och kan i ledningsgrupper bidra till en gemensam utveckling.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i ÖrnsköldsvikI denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se