merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Assistent till man i Flens kommun

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu ytterligare en medarbetare för att arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder i Flens kommun.

Om tjänsten:
Jag är en man boende lantligt i Flens kommun som söker en timvikarie. Det kan även bli aktuellt med semestervikariat. För att du och jag skall känna oss trygga med varandra så lägger vi in några fasta arbetspass varje månad.

Jag lider av en kronisk smärta som varierar i styrka och som hämmar ett normalt liv då det är som värst.

Kemin mellan oss är det viktigaste, att den stämmer. Viktigt att du har en idé om hur du ser på skillnaden mellan att vara personlig och att vara privat. Viktigt är också att du besitter en god självkännedom och ett positivt sinnelag.

För mig är det viktigt med struktur i vardagen. Med detta menar jag rutiner och framförhållning som undanröjer att jag hamnar i stressituationer. På så vis krävs det att du är en ordningsam person. När detta fungerar så finns det plats för spontanitet som t.ex. åka och fika, snickra, simma.

Du behöver vara lyhörd för mina behov och inge lugn och trygghet. Du bör kunna hantera stress, eftersom stress ökar min smärtsårbarhet. Viktigt att jag blir respektfullt bemött, att jag får signalera då jag vill ha hjälp och att du som assistent inte tar över.

Ett krav är att du har körkort och tillgång till bil (körkort för manuell växlad bil).

Min karaktäristika:
Kreativ, energisk, nyfiken, uthållig, självständig, envis och öppen. Inkännande för människors känslor, lite av en amatörpsykolog. Gillar att tänka utanför boxen och uppskattar det hos andra.

I vårt arbetsteam finns det gott om variation, ansvar och arbetsglädje, Är detta något som passar dig? Sök då omgående! Skrivner några rader om dig själv som du bifogar tillsammans med ett CV så återkommer jag till dig om det blir aktuellt för en intervju. Vill du hellre presentera dig muntligt? Slå då en signal till ansvarig på Humana, se kontaktuppgifter nedan.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se