merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Driven lärare i fritidshem gärna med ämneskopetens till Vallbyskolan

Välkommen till Vallbyskolan! Vi söker en kollega till fritids och skola!

Vallbyskolan är en trevlig liten skola som ligger i ett bilfritt område vid Vallby centrum. Vi har närheten till Vallby friluftsmuseum och det finns fin utemiljö runt skolan. Vi har cirka 190 härliga elever och 35 medarbetare. På skolan har vi förskoleklass och upp till år 6 samt fritidsverksamhet.

Vi har en pedagogisk idé på vår skola som innebär att vi arbetar utifrån ett språkutvecklande arbetsätt, vi samverkar med föräldrar och barn för att tillsammans stötta alla våra elever att nå sina tilltänkta mål. Vårt förhållningssätt är att alla elever är våra elever. Vi arbetar alla på skolan för att vara goda förebilder, stora som små. Hos oss finns även en övningsskola där vi utbildar och handleder studenter från Mälardalens högskola med syftet att integrera dem i verksamheten. På så vis bidrar vi till en bättre koppling mellan lärosäte och skolverksamhet.

Inom Västerås stad har du möjlighet att utvecklas i din pedagogiska roll och göra karriär inom läraryrket. Du får tillgång till kompetensutveckling, nätverk och seminarier. Läs gärna mer om oss www.vasteras.se/vallbyskolan


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter består av att stötta och stödja vår personal men också våra elever. Du är en person som ska skapa engagemang, delaktighet och nyfikenhet för lärande. Vi är måna om att alla ska trivas på vår skola. Vare sig man är elev och studerar eller personal och arbetar. Vi är här tillsammans och vi har samma mål och förutsättningar.

Du kommer att arbeta under skoldagarna men också under eftermiddagarna på fritids. Ditt uppdrag handlar om att skapa en god miljö för barnen och ta tillvara på deras kunskaper. Du bemöter barnens vårdnadshavare på ett bra sätt och bidrar till ett alltid bästa möjliga möte på skolan.

Du driver fritidshemmets utveckling mot att implementera läroplanens mål för fritidshemmet. Du ansvarar tillsammans med rektor för schemaläggning. För rätt person finns möjlighet till ledningsuppdrag i utvecklingen av vår skola.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem eller har en annan pedagogisk utbildning som kan vara relevant för tjänsten. För att kvalificera för tjänsten ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom skol- eller fritidsverksamhet. Erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och en förmåga att anpassa din undervisning till elevers olika behov ser vi som meriterande. Du har kunskap att hantera dator och andra tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete.

Vem är du? Du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande. Du har förståelse för uppdraget och skapar goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. Att anpassa dig till nya situationer är för dig inga konstigheter och du bidrar gärna med nya idéer! I din roll är du mån om att det du gör håller hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.


ÖVRIGT
Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Läs mer om oss som arbetsgivare och våra olika yrken: www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se