merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Personlig assistent sökes till aktiv 17-årig kille i Ljungbyhed

Jag är en levnadsglad och aktiv kille på 17 år som bor ca 1,5 mil utanför Ljungbyhed tillsammans med min familj. Nu söker jag dig som vill bli min nya personliga assistent! 

Du som blir min personliga assistent kommer att hjälpa mig i min vardag i mitt hem samt följa med mig på olika fritidsaktiviteter. Jag söker en manlig personlig assistent då en av mina fritidsaktiviteter är att simma på badhus. Jag tycker även om att promenera, rida, cykla och gå på bio.

Du som söker bör vara en glad, pigg och driftig person som kan börja omgående. Jag ser gärna att du är rökfri och har tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar, men det viktigaste är att vi kommer överens! Du bör ha körkort och tillgång till egen bil (detta för att underlätta resa till och från jobbet).

Arbetstid: Deltid ca 20 timmar/vecka samt extra vid behov förlagt på dag, kväll samt helg. 

Tillträde: snarast

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar.


Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1816.

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på www.jag.se

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se