merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Driftingenjör Nya pappersbruket, vikariat

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs befinner sig i  en spännade fas med siktet på framtiden och Gruvön är under förändring. I det som vi kallar nya pappersbruket kommer vi att köra krävande papperskvaliteter. Det kommer därför att bli ett ökat fokus på avvikelsehantering och förbättringsarbeten.  Vi söker en driftingenjör som vill vara drivande inom dessa områden och som brinner för teknik och kvalitet. Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat till och med mars 2020.

Om tjänsten
Som driftingenjör i Nya pappersbruket driver du den långsiktiga utvecklingen och förbättringsarbeten inom kvalitetsområdet.

Du ansvarar också för genomförandet av befattningsträffar inom teknikområdet och kommer att fungera som koordinator av kvalitetsfrågor inom sektionen och övriga avdelningar såsom Teknik, R&D och Marknad.

I arbetet ingår också att driva och koordinera kvalitetsförbättrande åtgärder inom sektionen samt att delta i framtagande av instruktioner och rutiner inom kvalitetsfrågor i den nya organisationen. 

Du är underställd sektionschef och ingår i driftledningen för Nya pappersbruket.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsexamen eller motsvarande, gärna med inriktning cellulosa- och pappersteknik. Flerårig processerfarenhet från papperstillverkning är meriterande.

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga kombinerat med ett stort teknikintresse. Som person bör du vara drivande och kommunikativ samt ha förmåga till att organisera och strukturera arbetet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotta Sundgren, Sektionschef, tfn 0555-414 47.

Välkommen med din ansökan senast den 30 januari 2018.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se