merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Verksamhetsutvecklare SAP ECC (SD) till Tibnor

Verksamhetsutvecklare SAP ECC (SD)
Trivs du med att arbeta verksamhetsnära med processutveckling från start till mål? Vill du ha ett arbete med korta beslutsvägar för att snabbt komma till resultat som ger verksamhetsnytta? Då kommer du trivas på Tibnor!

Om rollen
Efter drygt 20 års erfarenhet av processeffektivisering inom SAP ECC, är vi inne i en expansiv fas vad det gäller IT/digitalisering och vidareutveckling av vårt systemlandskap. Vi tror mycket på att nya verktyg, ex. SAP C4 Hana - Cloud, bättre ska kunna hjälpa oss med de krav som våra intressenter ställer på oss. IT-teamet består av 10 kompetenta kollegor med placering på flera orter i Sverige och Finland.

I din nya utmaning hos oss kommer du att medverka till vidareutveckling av våra processer inom försäljning och logistik samt som stöd vid implementering. En av våra utmaningar är att säkerställa processanvändbarhet inom hela koncernen, där du kommer att vara bryggan mellan IT och verksamhet och hjälpa till att översätta verksamhetens behov till funktionella lösningar. En annan viktig uppgift är att följa IT-branschens innovation och tolka dessa till möjligheter och utmaningar ur ett verksamhets- och applikationsperspektiv.

I vår roll arbetar vi med alla faser inom utveckling. Allt från att bereda och presentera idéer/förstudier, till att driva/medverka i utvecklingsprojekt för att avslutningsvis, i många fall, säkerställa implementation av förbättrade processer. Då antalet system ökar, skärps också kraven på integration- och systemtester för att bibehålla vår höga tillgänglighet.

Ort: Solna/Köping/Eskilstuna. Primärt vill vi förstärka i Solna eller Köping/Eskilstuna, men för rätt kandidat kan också annan Tibnor-ort vara ett alternativ.

Din profil
Förutom ett systemintresse och generell IT-kunskap baserad på erfarenhet, krävs djupa kunskaper inom SAP ECC (SD). Vi ser även att du har en god förmåga att kommunicera på svenska i både i tal och skrift. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning inom relevant område, eller motsvarande.

Vad gällande dina personliga egenskaper är du framåt, nyfiken och analytisk med en förmåga att se helheten. Vidare är du ödmjuk, en god lyssnare samt kan arbeta självständigt, forma din egen vardag samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

Om Tibnor
Tibnor AB är Nordens största stål- och metalldistributör och verksam med att hjälpa Nordens stora industrikunder med deras behov av material och tjänster inom logistik och verkstadsproduktion. Tibnor finns representerade i 7 länder samt ett flertal dotterbolag i Sverige och ingår inom SSAB koncernen, ett förhållande som skapar stabilitet och utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tibnor med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se eller 070 367 52 64. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it. Vi välkomnar din ansökan senast 2019-02-08.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se