merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Stuveriarbetare, KBP Karlskrona

KBP är ett aktiebolag som ägs av Stena Line och Karlskrona kommun. Vi erbjuder kostnadseffektiva, tillförlitliga och hållbara logistiktjänster inom hamn och terminal. Våra kunder är främst rederier och speditörer. Vi finns på Verkö i Karlskrona och vår verksamhet är uppdelad i fem olika affärsområden: RORO, Kombi, Bulk, terminal samt övrigt. KBP är ägare av de fastigheter där färjeverksamheten på Verkö bedrivs. Totalt är vi ca 20 anställda och vår verksamhet bedrivs dygnet runt under varumärket Matric Terminals.

Om anställningen
Vi söker i första hand semestervikairer, men även personal som löpande kan arbeta vid behov. Vår verksamhet bedrivs i skift dock ej nattetid. Anställningen och övriga villkor regleras av kollektivavtal med Transportarbetarförbundet. Lön enligt avtal.

Arbetsuppgifter
På uppdrag av våra kunder utför vi stuveritjänster på kaj, godsupplag i kombiterminal och i lagerhall/magasin. Exempel på arbetsuppgifter:• Godshantering (lastning och lossning av fartyg)
• Rangering av trailers och övrigt gods
• Skadebesiktning av gods
• Underhålls- och renhållningsarbete i våra anläggningar


Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst kökortsbehörighet för personbil (B) och lastbil (C) samt truckkort. Har du även behörighet för lastbil med tungt släp (CE) är det en fördel. I arbetet kommer du att kommunicera på engelska både internt och med våra kunder. Vidare behöver du vara intresserad av teknik/fordon och gilla att samarbeta och har ett gott bemötande. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

Kontaktpersoner
Har du frågor om arbetet kontakta Terminal Manager Göran Hallström 0709-30 32 28.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2019-02-28. Vi tar inte emot ansökan via brev eller e-post. Urval sker löpande.

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se