merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lagermedarbetare till E-Apoteket Norrköping

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med nästan 400 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 13 miljarder kronor och vi är en del av ICA gruppen.


Lagermedarbetare till E-Apoteket Norrköping

 

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

 

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

 

Apotek Hjärtat bedriver även e-handel. På nätet kan man hämta ut sina receptbelagda läkemedel samt handla receptfria läkemedel och handelsvaror ur hela vårt sortiment.

 

Engagerad lagermedarbetare!

Vi söker nu efter lagermedarbetare till vår avdelning Produktion på Apotek Hjärtats E-apotek. Vi levererar order till privatkunder i hela landet från beställningarna som kommer in via vår e-handel och våra fysiska apotek. Du välkomnas till ett unikt apotek inom Apotek Hjärtat och en öppen arbetsplats med mycket glädje och skratt!

 

Vi söker dig som är intresserad av en tillsvidaretjänst.

Inleverans öppettider är mån-fre 07–16, lör 7.15–10.15, sön 10.30–15.

Utleverans öppettider är mån-tis 08–20, ons-fre 08–18, sön 8–15.

Under våra öppettider har vi olika skifttider. Vi ser helst att du kan jobba under dessa tider.

 

Låter det som en intressant utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram mot att lära känna dig närmre!

 

Din utmaning

Som lagermedarbetare på Apotek Hjärtats E-apotek jobbar du inom produktion.

 

Inleverans jobbar främst med varuhantering och inventering, men plockar och packar även kundorder efter verksamhetens behov. Utleverans jobbar omväxlande med plockning och packning av kundorder, samt backpackning av order som har leveranssätt till apotek.

 

På E-apoteket efterlever du Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i fokus.

 

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är flexibel, utåtriktad och har en förmåga att se lösningar på problem som kan uppstå. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete så som plockning och packning eller om du har jobbat med apoteksprodukter.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef.

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande men senast 10/2 2019

 

Vill du ha mer information eller lämna intresse anmälan kontakta gärna: 

Teamchef Johanna Nåhle 0722-36 28 69

 

 

Vi är på väg. Vart är du på väg?

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se