merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare i matematik och NO till Skultunas grundskola

Är du utbildad lärare? Se hit! Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i matematik och NO till våra elever i åk 4-9

Som lärare hos oss arbetar du tätt tillsammans med andra lärare. Tillsammans finns hög kompetens och många års erfarenhet. Du ingår i ett ämneslag där ni arbetar för utveckling av ämnet. Från och med 1 januari 2019 startar vi upp en ny organisation vilket är en ny grundskola i Skultuna från förskoleklass till årskurs 9. Vi kommer ha ungefär 540 elever.

På vår skola vill vi ta vara på varandras styrkor och på ett bra sätt samarbeta och skapa nya idéer tillsammans. På skolan värnar vi om goda dialoger, bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till varandra. För oss är det viktigt att vi aldrig glömmer att känna glädje i vårt arbete och att vi finns där för eleverna. Förutom pedagogiken arbetar vi med elevhälsoarbete för att säkerställa att våra elever mår bra och känner sig trygga.

Skultuna ligger nära Västerås och har täta bussturer. Med bil åker du hit på ca 15-20 minuter. Vi har närhet till både torg och busstation och resvägen från centrum till Skultuna består av en vacker natur med både åkrar, ängar och skog. I Skultuna är det korta beslutsvägar, vi har en egen nämnd och vi arbetar aktivt för att alla verksamheter i förvaltingen ska hitta och känna samhörighet.

Läs mer här: http://www.skultuna.vasteras.se/persboskolan/ och http://www.skultuna.vasteras.se/tibbleskolan/


ARBETSUPPGIFTER
Enkelt skulle vi kunna säga att du kommer att arbeta med undervisning, handledning, planering och värdegrundsarbete utifrån läroplanen (LGR 11). Men att vara lärare idag handlar om så mycket mer, något som vi känner stolthet för. Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Att fånga elevernas intressen och utifrån det skapa rolig och utmanande undervisning. Det handlar också om att dokumentera elevernas lärande för att möjliggöra deras chanser till att nå sina mål. Förutom pedagogiken arbetar vi också med elevhälsoarbete för att säkerställa att våra elever mår bra och känner sig trygga. Framförallt får vi aldrig glömma att känna glädje i vårt arbete och att vi finns där för eleverna.

I tjänsten undervisar du under vårterminen 2019 våra elever i årskurs 7-9 i matematik och no. Du ansvarar för delat handledarskap i årskurs 8. I rollen är du en viktig vuxen för många av eleverna. Därför är det viktigt att du har en förståelse för att alla har olika förutsättningar och tar till sig kunskap på olika sätt. Kom också ihåg att i din roll som lärare har du chans att skapa skillnad.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning inom grundskolan senare åldrar med behörighet att undervisa i matematik och no. Du som är nyexaminerad lärare är också välkommen att visa ditt intresse för att jobba hos oss. Men har du erfarenhet av arbete inom skolverksamheten sedan tidigare är det meriterande och gärna något du får berätta mer om. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga är också meriterande för tjänsten.

Våra förväntningar på dig som söker är att det är naturligt för dig att använda digitala verktyg i ditt pedagogiska arbete. Du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i ditt klassrum där du arbetar med inkluderande lärmiljöer. Du ger alla elever förutsättningar utifrån deras lärstil och har förmåga att skapa struktur för att hantera vardagen i den föränderliga värld vi lever i. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I vår verksamhet ställer vi upp för varandra och alla bidrar till ett positiv arbetsklimat.

Varmt välkommen med din ansökan! I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

Intervjuer kan komma att ske löpande så skicka gärna in din ansökan idag!


ÖVRIGT
Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Läs mer om oss som arbetsgivare och våra olika yrken: www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se