merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Montör med truckvana till Ulricehamn!

Är du duktig på montering och har god truckvana? Har du även ett intresse för teknik? Då kan du vara den vi söker. För kunds räkning söker vi nu en lagerarbetare som huvudsakligen skall arbeta med montering i kombination med att köra ledstaplare.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar huvudsakligen montering. Truckkörning av ledstaplare är också förekommande. Du kommer till viss del även att använda dator så tekniskt intresse bör vara en självklarhet för dig.
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är belagd på dagtid

Din profil
Som person har du en positiv inställning, du tar egna initiativ och kommer snabbt in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du flexibel och effektiv i ditt arbete.

Krav:
- Erfarenhet från montering.
- Truckkort A-2 samt bekväm med att köra ledstaplare.
- Intresse för teknik och obehindrat hantera datorer.

Meriterande:
- B-körkort

Passar du in på ovanstående profil, så är du välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se