merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Swemacimaging™ - Utvecklare mjukvara/hårdvara

Swemacimaging tillverkar, marknadsför och säljer mobila, intra-operativa tvåplans röntgenmaskiner för ortopedisk kirurgi. Företagets egenutvecklade Biplanar-koncept är unikt i världen och det har i nära 50 års tid skapat sig en nisch inom ortopedi och ryggkirurgi med tillverkningen i Sverige. Företaget är även distributör för några av marknadens mest avancerade CBCT-maskiner, tillverkade av NewTom i Italien. Swemacimaging ingår i Scanflex Healthcare-gruppen som är en välrenommerad leverantör av medicinteknisk utrustning till sjukhus i stora delar av världen.Läs mer om Swemacimaging på www.swemacimaging.com

.

Bakgrund

Applikationerna och lösningarna som Swemacimagingtillhandahåller idag identifierades av svenska ortopedkirurger på 60-talet och utvecklades vidare av ingenjörerna på SAAB Aerospace. Med samma typ av teknisk skicklighet och ingenjörskonst som behövdes vid byggandet av komplexa jetplan skapades grunden för applikationerna Swemacimagingsäljer idag.

Swemacimaging förser sjukhus och vårdinrättningar över stora delar av världen med sina applikationer och lösningar för medicinsk bildbehandling. Detta öppnar för kirurgiska möjligheter utöver traditionella konventioner. Inom bolaget arbetar idag 14 personer, främst med teknik och utveckling, i ett nära samarbete med övriga bolag inom Scanflex Healthcare-gruppen.

Utvecklingen av företagets koncept och applikationer är i starkt fokus och under 2018 introducerades en ny generation av produkter. Swemacimaging fortsätter satsningen och söker nu en utvecklare inom mjukvara/hårdvara att förstärka teamet med.


Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär både hård- och mjukvaruutveckling med mest fokus på mjukvara. Både de befintliga och kommande produkterna har mjukvaror anpassade för Windows och har utvecklats i C/C#, Visualstudio. Du underhåller de befintliga produkterna, samt bidrar till att utveckla nya funktioner och produkter. Du jobbar i ett tight team där du står för kunskapen inom mjukvara och får vara med om att forma och bygga upp rutinerna kring mjukvaruutveckling på företaget. Att skriva krav- och testspecifikationer för mjukvara kommer att vara en del av arbetet. 

Tjänsten innebär även att vara organisationens expert vid beställning av mjukvaruutvecklingstjänster från externa leverantörer. Besök hos samarbetspartners i Sverige och utomlands kommer att ingå som en del i arbetet.


Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av att jobba med hårdvaruelektronik och programmering i C/C#. Du har kunskaper kring hur man bygger en kravspecifikation för mjukvara, samt test och verifiering. Utvecklingsarbete inom medicinsk teknik ses som mycket meriterande. 

Förutom den tekniska kompetensen är det viktigt att du har lätt att samarbeta och kommunicera med andra människor samt att du gillar att ta egna initiativ. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.  

Krav:


* Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete
* Mycket goda kunskaper i engelska och svenska 
* Kunskaper i C/C#
* Erfarenhet av Visualstudio


 
Övrigt

Placering: Täby, norrförort till Stockholm

Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

I denna tjänst samarbetar SWEMAC Medical Appliances AB (Swemacimaging™) med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Sebastian Törnquist, sebastian.tornquist@kandidathuset.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se