merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Boendehandledare till Adonisvägen

Boendehandledare till Adonisvägen  
Funktionsstödsförvaltningen, kommunens tredje största förvaltning med ca 700 medarbetare, ansvarar för att ge stöd och service till ungefär 700 kommunmedborgare som har fysisk, psykisk och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Med värdeorden "Delaktighet – Utveckling – Respekt" som bas strävar vi efter att tillsammans skapa ett professionellt bemötande gentemot brukaren och ett gott arbetsklimat. Vill du vara med och hjälpa våra brukare till ökad livskvalité och självständighet i en växande verksamhet? Sök dig till oss!  
 
Vad gör en boendehandledare?  
Vi söker medarbetare till Adonisvägen, en verksamhet som är bostad med särskild service för vuxna personer med autism och utvecklingsstörning. Arbetet som boendehandledare innebär att du med tonvikt på ett strukturerat och pedagogiskt arbetssätt ge stöd och service till den enskilde i och utanför hemmet. Detta utifrån den enskildes resurser, behov och önskemål. Arbetet utgår ifrån den enskildes genomförandeplan. Dokumentation ingår som en del i arbetet.  
Som boendehandledare arbetar du självständigt men även i grupp. Då varje möte med brukare är unikt arbetar du utifrån ett professionellt förhållningssätt och med förvaltningens värdegrund som bas.  
Sjukvårdande arbetsuppgifter utförs efter delegering av sjuksköterska.  
Du behöver ha en ödmjuk och öppen inställning för olika problemlösningar och krav ställs på god samarbetsförmåga med exempelvis kollegor, anhöriga och andra professioner.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig som har:  
• Kvalificerad yrkesutbildning (KY), Yrkeshögskola (YH) inom funktionshinderområdet eller gymnasieutbildning inom Vård- och omsorg med programfördjupning för yrkesutgång funktionshinder. Alternativ psykiatri eller Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete.  
• Grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av social dokumentation  
• Behärskar svenska i tal och skrift  
• B-körkort  
 
Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning. Vi söker dig som har en positiv inställning, engagemang, drivkraft och förmåga att ta ett eget ansvar. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Om anställningen  
Tillsvidare 90 %  
Tjänsten är tillsvidareanställning med krav på årsarbetstid. Schemat planeras utifrån brukares behov, vilket innebär kontinuerligt omplanering med schemaperioder på 6 veckor.  
Sysselsättningsgrad på schemarad är 90 % med möjlighet att arbeta 100 % via önskad sysselsättningsgrad med årsarbetstid.  
Schemalagd arbetstid, dag och kväll såväl vardag och helg. Schemalagd arbetstid måndag - söndag, på dag kväll och vaken natt och en ev jour natt.  
 
Tillträde enligt överenskommelse.  
 
Kontaktpersoner  
Mariann Steinbach, Områdeschef tel. 0455-304492  
 
Fackliga företrädare  
Gith Söderqvist, Kommunal, Tfn 0455-30 52 34  
 
ÖVRIGT  
Karlskrona kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.  
 
Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.  
 
Ansökan  
Du är välkommen med din ansökan senast den 190201. Rekrytering kan komma att ske under ansökningstiden.
Ansökan kan enbart göras via länk.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se