merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Thomas Betong söker Transportplanerare till Karlstad

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Vi är specialisterna på betong och levererar, med hjälp av betongbilar och pumpar, dagligen färsk betong till en mängd olika bygg- och anläggningsprojekt runt om i Sverige. I vår organisation har vi en egen flotta av betongbilar och pumpar men tar även hjälp ifrån åkerier. I arbetet på Kundservice är visionen att vi tillsammans skall erbjuda våra kunder branschens bästa service med en enkel och samordnad kontaktyta för merparten av kundens ärenden.

I rollen som transportplanerare handlar dina främsta arbetsuppgifter om att utföra kundbokningar inom Värmland och Skaraborg samt att transportplanera för hög service och optimering. Du registrerar även ordrar och hanterar reklamationer. Tjänsten innebär mycket daglig kontakt med såväl kunder och leverantörer som chaufförer. Vi hoppas därför att du trivs i en roll där relationsbyggande, service och ett lösningsorienterat förhållningssätt är av största vikt.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av transportplanering och en naturlig känsla för service och samarbete. För att trivas i rollen tror vi att du bör uppskatta att arbeta med ett högt tempo i en föränderlig verksamhet, vilket vi vet kräver ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Vi hoppas du är en självgående, ansvarsfull och initiativrik person som både ser till helheten och detaljerna i flödet. Vi erbjuder en varierande och utmanande tjänst med stora möjligheter att påverka processer och arbetssätt, tillsammans med riktigt härliga kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Thomas Betong AB
Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda ca 350, omsättning 1,6 miljarder sek (2017). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se