merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Klinisk universitetslektor, inriktning infektionssjukdomar

Institutionen för medicinska vetenskaper söker en klinisk universitetslektor i medicinsk vetenskap med inriktning infektionssjukdomar.

Bakgrund
Läkarprogrammet vid Örebro universitet startade vårterminen 2011 och de första studenterna examinerades vårterminen 2016. Parallellt med det fortsatta arbetet att bygga upp och genomföra utbildningen pågår en intensiv utveckling av den verksamhetsförlagda undervisningen (VFU) och den kliniska forskningen i nära samverkan med Region Örebro län (RÖL) och andra samverkande landsting.

För att ytterligare utveckla den pedagogiska kvaliteten och forskningen kommer vi att tillsätta en klinisk universitetslektor vid Örebro universitet. Lektoraten är utformade enligt följande: klinisk andel 30 %, forskningsandel 20 % och undervisningsandel 50 %.

Ämnesområde
Ämnesområdet för anställningen är medicinsk vetenskap med inriktning infektionssjukdomar.

Arbetsuppgifter
Innehavaren av anställningen skall vara verksam inom undervisning, handledning och samverkan inom läkarprogrammet. Vi har ett stort behov av medarbetare som är beredda att anta ledningsuppdrag vid läkarprogrammet. I tjänsten så ingår det även att bedriva och utveckla den kliniska forskningen vid institutionen i samverkan med RÖL. Anställningen är förenad med tjänstgöring som specialistläkare inom RÖL.

 

Information
Anställningen är 100%, tillsvidare. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av t f prefekt Magnus Johansson, 073-704 84 85, e-post: magnus.johansson@oru.se från Örebro universitet.

Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida www.oru.se/ledigajobb, genom att klicka på knappen "Ansök". Där hittar du mer information om behörighet och bedömningsgrunder för anställningen.

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:


• Ett personligt brev med motivering till hur du kan bidra till universitetets fortsatta utveckling
• CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
• Pedagogisk meritportfölj (enligt Örebro universitets riktlinjer)
• Redogörelse av vetenskapliga/konstnärliga meriter
• Kopior av relevanta betyg/intyg som styrker behörighet och krav
• Relevanta vetenskapliga publikationer (högst tio arbeten och i fulltextformat)

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2019-01-25. Välkommen med din ansökan!

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. Har du vetenskapliga publikationer som inte kan bifogas elektroniskt direkt i ansökan får du, när sakkunniga är utsedda, instruktion om hur denna eventuella komplettering kan göras.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se