merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare med teamfokus till Kumla

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Shanghai, Jakarta och Ottawa.

Framgångssagan för Syntronic bara fortsätter och för att hålla takten behöver vi nu utöka med ännu en projektledare som kan leda vårt produktionsteam i Kumla framåt.

Vi söker dig som

- Gillar att jobba med människor
- Har tekniskt intresse
- Är utbildad ingenjör I någon form och/eller har erfarenhet av arbete inom teknikbranschen.

Dina arbetsuppifter

 Arbetsuppgifterna som projektledare kommer att vara uppdragsanpassade och helt kundunika. I stort innebär arbetet:

- Driva projekt mot uppsatta mål
- Skapa och följa upp projektplaner
- Driva igenom fattade beslut 
- Hålla leveransplaner
- Säkerställa hög kvalité
- Avrapportera till projektbeställaren
- Skapa och följa upp projektbudgetar
- Medverka vid införsäljning av nya kundprojekt 

Som projektledare hos Syntronic får du arbeta med många olika typer av leveransuppdrag inom produktion. Du kommer att vara en nyckelperson som leder teamet mot ett gemensamt mål i form av en färdig produkt/leverans.

 Hos oss arbetar du tätt tillsammans med duktiga utvecklare och kreativa designers. Som projektledare är det din och teamets uppgift att leverera komplexa elektronikprodukter av hög kvalitet med korta ledtider. 
Du kommer att arbeta och utvecklas i en internationell miljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor inom elektronik- och hårdvaruproduktion. Du kommer att vara anställd på Syntronic i Kumla.

Vem är du?

- Högskoleingenjör eller civilingenjör eller likvärdig arbetslivserfarenhet
- Du kan kommunicera obehindrat på både engelska och svenska
- Erfarenhet av projektledning gärna inom en teknikintensiv bransch

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som projektledare hos oss behöver du kunna ta stort ansvar över ditt team. Du vet hur viktigt det är att motivera och utveckla dina projektmedlemmar. Du vill uppnå en kreativ och skapande arbetsmiljö tillsammans med chefer och kollegor. 

Som projektledare är du utåtriktad, målmedveten och affärsmässig.

Det är också viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med projektmedlemmar såväl som kunder.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning.


Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval, dock senast 11 februari. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till https://www.syntronic.com/. 

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.


Kontaktperson

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Christer Nykom på 010 – 171 17 09 eller maila chny@syntronic.com .

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se