merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Elevassistent till Domsjöskolan

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.Domsjöskolan är en av kommunens största skolor med elever från förskoleklass upp till årskurs sex.

Vi har 350 elever och 40 anställda. Vi arbetar med att skapa goda relationer med elever och föräldrar. Vi satsar mycket på uteaktiviteter och där kommer du att få en spännande arbetsuppgift. Vi söker dig som vill ge elever en meningsfull skoldag!

Arbetsuppgifter
Som elevassistent stöder du eleven i lärandet och i den sociala utvecklingen under skoldagen i samarbete med den pedagogiska personalen. Viss del av arbetstiden kommer att ligga i fritids.

Kvalifikationer
Vi söker dig med barnskötarutbildning eller annan pedagogisk utbildning. Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Elevassistentyrket kräver att du är flexibel och är lösningsinriktad. Du behöver vara lugn och trygg och har en tydlighet i ditt agerande. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på deltid 80% till och med 2019-10-31.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i ÖrnsköldsvikI denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se