merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vikarierande lärare till vuxenutbildningen svenska för invandrare

Åre Kommun ger dig möjligheten att leva och bo i en expansiv och dynamisk kommun och samtidigt förena ett stimulerande arbete med härliga naturupplevelser.

Åre kommun söker vikarierande lärare till vuxenutbildningen för svenska för invandrare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i svenska för invandrare. I arbetsuppgifterna ingår att undervisa elever och att individualisera undervisningen efter elevernas behov. I skolans pedagogiska arbete är IT och ny teknik viktiga inslag för att eleverna ska nå kunskapsmålen.

Kvalifikationer
Du bör vara legitimerad lärare med 30 hp i svenska som andraspråk, alternativt ämneslärarexamen med inriktning mot arbete i grundskolans åk 4?6 och/eller 7?9 med inriktning mot arbete i gymnasieskolan om examen omfattar ämnet svenska som andraspråk, eller en äldre examen som är avsedd för undervisning i ämnet svenska som andraspråk. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av undervisning i grundskola, gymnasieskola eller vuxenutbildning. Meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk.

Du ska kunna arbeta med olika undervisningsformer och använda ny teknik som ett verktyg i undervisningen. Vi har kontinuerlig antagning av elever under året vilket ställer stora krav på förmågan att kunna individualisera undervisningen. Uppdraget ställer höga krav på förmåga att samverka med olika samverkanspartners inom kommunen.

Personliga egenskaper
Du ska ha god samarbetsförmåga, ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i samverkan med ledning och arbetskamrater. Som lärare ska du ha förmåga att leda, motivera och planera arbetet så att enskilda elever och elevgrupper når sina kunskapsmål. Du ska kunna bemöta och undervisa elever
som har olika kunskapsnivåer i det svenska språket.

Flexibilitet, kreativitet och nytänkande samt intresse av att skapa bra förutsättningar för vuxnas lärande och utbildningens utveckling är värdefulla egenskaper.
I Åre kommun värdesätter vi de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Visstidsanställning, heltid, under perioden 2019-03-04-2019-12-20, tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är dagtid mån-fre och vid behov kvällstid. Vi tillämpar individuell lönesättning och månadslön. Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.

För mer information kontakta:
Lena Öqvist, rektor 0647-162 61

Fackliga representanter:
Lena Noaksson Lööf, Lärarnas riksförbund, 0647-161 00 (växeln)
Veronica Hammarfjäll, Lärarförbundet, 0647-161 00 (växeln)

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Vik SFI

Sista ansökningsdag: 2019-01-27

I Åre kommun arbetar vi utifrån värdegrunden att vi är professionella, respektfulla och lyhörda.
Mer information om Åre kommun finner du på www.are.se
Anställningen är vakant under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se