merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Säsongspersonal 2019

Malmös kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 150 hektar mark och innefattar alla kyrkogårdar inom Malmös stadsgräns. Kyrkogårdarna är indelade i 3 skötseldistrikt. Dessutom består förvaltningen av transportavdelning, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. Vi som arbetar här speglar mångfalden i Malmö. I vårt uppdrag ingår att åt Malmöbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 230 medarbetare under högsäsong.

Kyrkogårdsförvaltningen består av 3 skötseldistrikt, transportavdelning, verkstad, krematorium och administrativ personal. I vårt uppdrag ingår att tillhandahålla gravplatser åt alla trosinriktningar i Malmö. Vi är ca 230 medarbetare under högsäsong.

Vi behöver ytterligare förstärkning till våra kyrkogårdar!
Hoppas du vill bli vår nya kollega!

Vad innebär tjänsten?
Som säsongsarbetare på kyrkogården förväntas du utföra alla förekommande arbetsuppgifter. Detta kan bland annat vara plantering, bevattning, gräsklippning, ogräsrensning och beskärning av buskar och träd. Vi använder flertalet större och mindre maskiner och det dagliga underhållet av dessa ingår i arbetsuppgifterna. Vi arbetar i grupper, i vissa fall även självständigt under perioder. Du ansvarar, tillsammans med dina kollegor, att tilldelade arbetsuppgifter utförs på ett korrekt och säkert sätt. Tjänstgöring vid grav/urnsättning förekommer.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet inom den gröna sektorn. Intresse av trädgårdsarbete är en förutsättning för att du skulle trivas med arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du är van vid och händig med maskiner, samt innehar B körkort för manuell växellåda. Du måste ha fyllt 18 år för att arbeta på kyrkogårdarna.
Du gillar att både arbeta i grupp och självständigt. Du är serviceinriktad och har en känsla för noggrannhet. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är inte rädd att hugga i när det behövs. Arbetet kan vara fysiskt krävande stundtals. Malmös kyrkogårdar är mångkulturella, både ovan och under jord, vilket förutsätter att du har förståelse för mångfald.Du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar och har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse.

Vad får du av oss?
Du får förmånen att arbeta bland vackra grönytor. Arbetet är omväxlande och utmanande med många kompetenta medarbetare och kollegor som är måna om varandra i vardagen. I vår strävan att skapa arbetsplatser som främjar hälsa erbjuder vi möjlighet att träna på gym i egna lokaler samt friskvårdsbidrag till alla som arbetar minst 6 månader. Med vårt flextidsavtal är det enklare att kombinera arbete och fritid. Vårt lunchkort gör det billigare att luncha på stan.

Vi erbjuder 5 månaders säsongsanställning med möjlighet till förlängning.

Intervjuerna kommer att hållas vecka 7.

Arbetstagarrepresentant: Lars Svensson, Kommunal 040-279373

Välkommen med din ansökan! Vi tar emot ansökningar endast via länken nedan.
Urval sker löpande så sök redan idag!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se