merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Staffanstorps kommun söker säkerhetssamordnare till säkerhetsenheten

Referensnummer: 2019-111

Trygghets- och säkerhetsenheten är en nystartad verksamhet i Staffanstorps kommun med egna anställda ordningsvakter. Ordningsvakternas huvuduppgift är att skapa trygghet och säkerhet för kommunens invånare. Enheten består av idag av 5 ordningsvakter och en säkerhetschef. Enheten ska utökas under våren 2019.

Nu söker vi en säkerhetssamordnare till enheten som kan bistå med utökad kunskap vad gäller säkerhetsfrågor. Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där mycket av arbetet är under uppbyggnadsfas. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 %, med tillträde enligt överenskommelse.

I Staffanstorp finns många tankar och idéer om hur vi vill ha det i framtiden. Vi ser oss som Framtidens kommun i Framtidens region. Staffanstorp är en ung expansiv kommun med ca 24 000 invånare och ca 1000 anställda. Vi lever och verkar i en trygg och inspirerande kommun och vi står för trygghet, engagemang och mod och vi tänker kreativt, gränsöverskridande och långsiktigt.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta nära säkerhetschefen i frågor som rör:

Riskhantering – analys och inventering av säkerhetsrisker
Fysiskt skydd
Security risk management och personsäkerhet
Interna brottsutredningar
Operativt arbete på fältet
Arbete på obekväma arbetstider kan förekomma.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en examen inom säkerhet eller annan relevant utbildning som kan bedömas likvärdig. Enskilda kurser eller motsvarande utbildning på högskolenivå med inriktning säkerhetsskydd är meriterande. Vi ser också gärna att du har någon form av operativ säkerhetsutbildning, så som ordningsvakt eller väktare, för att kunna alternera mellan att arbeta med säkerhetsfrågor och arbete ute på fältet. Om du inte har denna utbildning vill vi att du ska vara villig att genomföra en sådan.

Som person är du drivande, resultatinriktad, och har ett strukturerat och praktiskt arbetssätt. Du är van att genomföra säkerhetsanalyser och riskbedömningar samt upprätta policy- och rutindokument. Du har förmåga att skapa goda relationer och att samverka med andra. Du känner dig bekväm i att arbeta självständigt. Du ska även ha förmågan att vara kritiskt granskande och kan arbeta utifrån helhetsperspektiv.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom kommunal verksamhet, men inget krav.

ÖVRIGT

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor angående tjänsten besvaras av säkerhetschef Emma Björk, tel  0722-24 62 40.Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 8 februari 2019.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se