merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Norstel söker tekniker!

Vill du arbeta på ett företag i ständig utveckling med teknik i världsklass? Söker du en produktionsnära roll där du jobbar nära dina kunniga kollegor kanske rollen som tekniker på Norstel är din nästa utmaning!

Om företaget
Norstel utvecklar och tillverkar kiselkarbid i form av kristaller, skivor och ytskikt. Huvudprodukterna är tunna kiselkarbidskivor på vilka kunderna tillverkar dioder och transistorer till energieffektiv elektronik. Kunder är framförallt stora internationella elektronikföretag, men även universitet och forskningsinstitut världen över efterfrågar Norstels produkter och tjänster. Verksamheten bedrivs i en fabrik i Norrköping, specialbyggd för kiselkarbidtillverkning, med renrumsmiljö och med stor hänsyn tagen till säkerhets- och miljöaspekter. Bolaget har mycket stor erfarenhet av utveckling och tillverkning av kiselkarbid och befinner sig nu i en expansions fas.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en tekniker till tillverkningslinan, där Norstel nu behöver förstärkning i den del av produktionen som bearbetar kiselkarbidskivor. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta både direkt hantering av skivorna och manövrering av de maskiner som används för att bearbeta dessa, såväl som uppföljning av resultat, problemlösning och utarbetande av rutiner.
Arbetsuppgifterna innebär att du arbetar praktiskt med processutrustningen och vid skrivbordet med data, uppföljning och instruktioner.

Norstel erbjuder en spännande arbetsmiljö som utvecklar ny teknik i världsklass. Du arbetar på ett litet företag med välkomnande atmosfär och kunniga kollegor där du får möjlighet att skaffa dig erfarenhet av industriell produktion och karaktärisering av halvledarmaterial.

Tjänsten kommer vara förlagd på dagtid.


Din profil
För tjänsten söker vi dig som har gått tekniskt gymnasium, KY-utbildning eller har ingenjörsexamen, gärna med inriktning på processteknik, maskin eller kvalité. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av tillverkningsindustri, laboratoriearbete, kvalitetsarbete (SPC) eller renrumsarbete.

Vi söker dig som har lätt att lära och trivs med att arbeta självständigt. Du bör ha god förmåga att planera din arbetsdag och bra översikts- och prioriteringsförmåga. Arbetet kräver att du är noggrann, ansvarstagande och har en utpräglad känsla för kvalitet.

Norstel är i utvecklingsfas vilket innebär att du behöver trivas med ett föränderligt arbete och kunna anpassa dig efter situationer som uppstår i det dagliga arbetet.
Arbete innebär både praktiskt arbete vid maskinerna och analytiskt arbete. Därför behöver den vi söker både ha rätt handlag med skivorna, god förståelse för maskiner och förmåga att analysera data. Det är även viktigt att kunna kommunicera i både tal och skrift.

Du behöver god datorvana och erfarenhet av Officepaketet, särskilt Excel.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsterna eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se