merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vill du arbeta som mattläggare?

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

OM KUNDFÖRETAGET:

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

DINA ARBETSUPPGIFTER:

Som golvläggare finns det möjlighet att arbeta med många typer av material. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara lägga plastmatta. Men även att lägga trägolv, textilgolv, linoleum, gummi, golvavjämning och golvslipning kan förekomma. För att lyckas i rollen är det ett krav att du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom yrkesprofessionen. Arbetet sker inomhus i fräscha lokaler och arbetstiderna är dagtid mån-fre. En förmån som företaget använder sig av är bland annat arbetstidsförkortning, vilket innebär att du slutar 13.30 på fredagar.

DIN PROFIL:

Som person är du serviceinriktad, noggrann och jobbar lika bra enskilt som i grupp. Du är lugn och metodisk till ditt arbetssätt och vill gärna ta egna initiativ och ta för dig av de möjligheter som dyker upp. Du har en positiv inställning och en hög arbetsmoral.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Mer informasjon

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se