merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Serviceledare inom lokalvård

Vilka är vi?
Jobcenter är ett nytt och nytänkande företag med smarta lösningar för arbetsgivare och arbetssökande. Vårt mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare med ett tydligt fokus på trivsel och utvecklingsmöjligheter. Vårt arbetsätt innebär att man arbetar i en struktur där alla är synliga, initiativ uppskattas och där beslutsvägar är korta.

Våra verksamhetsområden:

• Studentbemanning
• Seniorbemanning
• Stöd & Matchning
• Rekrytering

Vi som startat Jobcenter har mångårig erfarenhet från arbetsmarknad och rekrytering/bemanning/matchning.
Vi är extremt måna om mångfald och vill bygga ett lag som är mixad i såväl åldrar som etnicitet. Vi söker nu de bästa medarbetarna i vår bransch för att bygga det bästa laget.

Är DU en av dem som passar i det bästa laget?

Nu söker vi för kunds räkning en Serviceledare som ska ansvara för samordningsuppdrag gentemot kunden.  Det innebär att du har ansvar för personal, bemanning och kundkontakter.  Även ekonomiskt ansvar och och en budget som ska följas. Du ska vara en lagledare som kan motivera gruppen så att alla tillsammans ska ge den bästa servicen. Du ansvarar för befintliga kunder men även för nya uppdrag.

Erfarenhet:

Erfarenhet från servicebranschen är meriterande men inget krav.  Du bör vara organiserad, ha blick för städning, serviceinriktad och kunna arbeta självständigt. Du blir ansiktet mot kunden och vi förutsätter att du är är positiv, social, energisk med god servicekänsla. 

Du måste ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, eftersom du har ansvara för våra kundkontakter.  Tanken är att halva tiden arbetar du på huvudkontoret med administration, planering och kommunikation och andra halvan hos våra kunder och anställda.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se