merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Provningstekniker

Systemair är ett ledande ventilationsföretag verksamt i 50 länder i Europa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Sydafrika. Bolaget omsätter cirka 6,9 miljarder kronor och har för närvarande cirka 5 500 anställda. Sedan grundandet av Systemair 1974 har bolaget uppvisat positiva rörelseresultat. Under de senaste 15 åren har den genomsnittliga tillväxten uppgått till cirka 10 procent.

Systemair erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och god samarbetsvilja som självklart när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

 

Arbetsbeskrivning
Då vi på Systemair dataprovar alla våra produkter vid tillverkningen behöver vi nu förstärka vår support till produktionen. Vill du arbeta i ett föränderligt företag där du får vara med och påverka provningsprocessen? Vi erbjuder dig en plats i ett team med kompetenta medarbetare vid vår Underhållsavdelning.

I rollen som Provningstekniker arbetar du som support mot provningen i produktionen, felsöker produkter och löser problem relaterade till detta. Du är delaktig i utvecklingen av mjukvara för provning och framtagning av provdon samt all övrig utveckling av provprocessen. Produktionen använder dataprovningsutrustning från ELIT AB. Under lugnare perioder kan även elektrikerarbeten fylla ut arbetstiden. 

Din profil
Som person kan du arbeta självständigt och är villig att själv försöka lösa de problem som kan uppstå. Du har god samarbetsförmåga och tar egna initiativ. Du ska vara lyhörd och van att möta olika typer av människor då tjänsten innefattar kontakter med ex. produktionspersonal, labbet och hård- samt mjukvaruleverantörer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av felsökningsarbete. God datorvana och kunskaper om operativsystem, nätverk samt hård- och mjukvara är meriterande. Elektrikerutbildning, körkort och goda kunskaper i svenska samt engelska är ett krav. 

Övrig information


• Placeringsort är vid våra produktionsenheter i Skinnskatteberg.
• Sista ansökningsdag är 2019-01-27.
• Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.
• Tjänsten är en tillsvidareanställning, eventuell prövotid kan komma att tillämpas.

Kontaktpersoner

Marko Lipponen
Underhållschef
0222-443 74

Linnea Berg
HR Business Partner
0222-443 80


Skinnskattebergs kommun är belägen i nordvästra Västmanland som hör till idylliska Bergslagen. Med cirka 4400 invånare är Skinnskatteberg en gemytlig ort som präglas av närhet. En närhet till allt mellan friluftsliv och natur, men även till större städer. Med cirka 40 minuters tågresa från Örebro ger exempelvis ett arbete i Skinnskatteberg goda möjligheter till att dagspendla.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se