merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Nu söker vi Laboranter till SYNLAB i Umeå ( Vikariat)

Har du ett intresse för kemi och tycker det vore intressant att utvecklas inom ett nytt område? Gillar du att arbeta strukturerat och uppfattar dig som noggrann? Gillar du varierat arbetstempo och att arbeta med standardiserade arbetsuppgifter? Skulle du vilja vara en del av en arbetsplats som arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle och som värnar om att skydda allmänhetens hälsa? Då kan du vara den vi söker!

OM TJÄNSTEN     

SYNLAB är ett laboratorium som analyserar prover från mark, livsmedel, luft och vatten. På SYNLAB arbetar man inom olika områden som hanterar registrering av prover, provberedning samt tolkning och rapportering av resultatet. De flesta analyser som vi gör är rutinanalyser.

Arbetsuppgifterna i rollen som laborant innebär att du arbetar med analyser av prover enligt standardiserade metoder. I arbetsuppgifterna ingår även uppackning och inregistrering av prover.

 DIN PROFIL

Vi söker dig som är;

Ordningsam, noggrann och ansvarstagande samt tycker om att arbeta med rutinartade arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och förstår hur viktig kommunikationen på arbetsplatsen är för att arbetet ska fungera effektivt.

Då vår verksamhet styrs av provinflödet från kund, kan arbetstempot ibland vara högt, då är det viktigt att du kan strukturera ditt arbete och se prioriteringar, samt behålla ett fortsatt lugn och noggrannhet i dina arbetsuppgifter för bästa kvalité i arbetet. Det är även viktigt att du är flexibel och anpassa dig och dina arbetsuppgifter efter hur provinflödet varierar. 

Krav


• Naturvetenskapligt gymnasium alternativt gymnasiekompetens och laboratorieerfarenhet
• Svenska i tal och skrift ( lägst B2 enligt europeiska referensramen)

Merit


• Kemi på högskolenivå
• Laboratorieerfarenhet

 

Tjänsterna är två vikariat till vår kemiavdelning på dagtid.

Vikariat 1: Så snart som möjligt-slutet av Augusti

Vikariat 2: Slutet av April-mitten av September.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 Vårt erbjudande

På SYNLAB kommer du att arbeta tillsammans med hängivna, kompetenta och engagerade kollegor med högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi arbetar utifrån Lean-konceptet vilket gör att vi har korta beslutsvägar och ett starkt förändringsdriv i alla delar av organisationen. Utöver det så har vi på Synlab en härlig gemenskap på arbetsplatsen med möjlighet till aktiviteter tillsammans med arbetskollegor. Vi har även friskvårdsbidrag och tillämpar flextid. 

Våra värderingar Respekt för individen, Kunden i fokus och Ständig förbättring är viktiga för oss. På SYNLAB gör vi skillnad - SYNLAB medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. Välkommen till en organisation som bidrar till en hälsosammare värld!


Kontaktperson:

HR-generalist, Amanda Starräng Tfn: 013-47 48 107

 

Är du intresserad av att bli en del av SYNLAB?

Välkommen med din ansökan, innehållande en kort beskrivning av dig själv på svenska, varför du söker arbeta hos oss på SYNLAB samt ett CV senast 2019-01-28.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden gått ut . Du ansöker genom att trycka på knappen ”ansök” nedan.

SYNLAB Analytics & Services Sweden AB ingår i koncernen SYNLAB Group. I Sverige gör vi ca 4 miljoner analyser inom miljö- och livsmedelsbranschen varje år. Genom våra avancerade analyser på vatten, mark, livsmedel och luft bidrar vi till en bättre miljö och till att skydda allmänhetens hälsa. Vi medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. I Sverige är vi ca 300 medarbetare spridda på flera orter från Malmö i söder till Umeå i norr. Huvudkontoret är placerat i Linköping. Besök oss gärna på www.synlab.se. Inför varje rekrytering har vi gjort noggranna val av annonsvägar och exponering. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.


SYNLAB Analytics & Services Sweden AB ingår i koncernen SYNLAB Group. I Sverige gör vi ca 4 miljoner analyser inom miljö- och livsmedelsbranschen varje år. Genom våra avancerade analyser på vatten, mark, livsmedel och luft bidrar vi till en bättre miljö och till att skydda allmänhetens hälsa. Vi medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. I Sverige är vi ca 300 medarbetare spridda på flera orter från Malmö i söder till Umeå i norr. Huvudkontoret är placerat i Linköping. Besök oss gärna på www.synlab.se.


Inför varje rekrytering har vi gjort noggranna val av annonsvägar och exponering. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se