merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Arkivarie

Kristinehamns kommuns kansliavdelning söker arkivarie till kommunarkivet.

Kansliavdelningens huvuduppgift är att stödja kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och kommundirektören i arbetet med att styra och leda kommunen. Det innebär att kansliet ansvarar för politisk service och beredning av ärenden. Juridisk rådgivning, utredningsarbete, stadsarkivet, kommunsekretariatet och kommunövergripande administration ingår också i kansliets ansvarsområde. Kansliavdelningen ansvarar även för att förvalta och utveckla kommunens ärendehanteringsprocess.

Kommunledningsförvaltningen är kommunstyrelsens förvaltning. Vi har den övergripande uppgiften att stödja kommunstyrelsen samt att verkställa och följa upp dess beslut. Förvaltningen består av kansliavdelning, administrativ avdelning, ekonomiavdelning, personalavdelning, digitaliseringsavdelning och planeringsavdelning. Tillsammans ska vi leda och samordna kommunens arbete.
ARBETSUPPGIFTER
Du ska sköta det dagliga arbetet i kommunarkivet som innebär:
• Att ge service till allmänheten genom besvara frågor, lämna ut allmän handling och göra sekretessprövningar.
• Ge stöd till kommunens verksamheter i olika arkivfrågor och ge internutbildningar.
• Ordna och förteckna arkiv, upprätta arkivförteckningar och arkivbeskrivningar samt verkställa gallring.
• Motta leveranser från förvaltningarna
• Samverka med e-arkivarie och registrator


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arkivarieutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper om aktuell offentlighets- och sekretesslagstiftning, dataskyddsförordning och övriga relevanta lagar. Det är meriterande om du även har arbetat som arkivarie/registrator i en kommun och om du upprättat klassificeringsstruktur inom en myndighet.

Det är viktigt att du är ansvarsfull, driven och gillar utmaningar och kan dela med dig av din kunskap så att kommunen utvecklas inom arkivområdet både analogt och digitalt.

Stor vikt läggs vid dig som person.
B-körkort krävs.


ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. Hos oss erbjuds du bland annat:
• Friskvårdsbidrag
• Föräldrapenningtillägg
• Kostnadsfri medarbetarservice
• Kompetensutveckling
• Möjlighet till semesterväxling
• och mycket, mycket mer!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se