merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Mättekniker med erfarenhet av elektronik till VTI

Om företaget
VTI, statens väg- och transportforskningsinstitut är ett framstående forskningsinstitut inom transportsektorn. De bedriver forskning och utveckling kring infrastruktur, trafik och transporter. De arbetar för att kunskapen inom transportsektorn kontinuerligt ska förbättras och är på så sätt med och bidrar till att uppnå Sveriges transportpolitiska mål.

Dina arbetsuppgifter
Som mättekniker kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter där ditt huvudsakliga fokus blir att delta i arbetet med att utveckla och konstruera prototyper och underhålla mättekniska och elektronisk utrustning. En del av arbetet är även att installera komponenter och moduler i mätsystem men också göra sammanställning av insamlade mätdata. Arbetsuppgifter utförs både enskilt med eget ansvar och i ett team med kollegor. Huvudsakligen sker arbetet inom VTI:s laboratorier men också ute i tjänst med tillhörande tjänsteresor. Arbetet utförs projektform i samarbete med forskare och externa arbetsgivare.

Din profil
Vi söker dig som utbildade inom el-teleteknik och har några års erfarenhet inom områdena elektronik eller mätteknik.

Följande kvalifikationer krävs för denna tjänst:
- Gymnasiekompetens inom el-teleteknik.
- God datakunskap
- Gärna erfarenhet inom fordonsteknik och simulering
- Erfarenhet av mätteknisk utrustning är meriterande
- Körkort B-behörighet
- God förmåga att utrycka sig skriftligt som muntligt på svenska och engelska.

Som person bör du ha en god samarbetsförmåga och en hög grad av självständighet. Du har ett stort tekniskt intresse och kreativt tänk och bör även vara initiativrik och nyfiken. Du ska kunna ta ett stort eget ansvar för arbetets utförande. Positiv inställning till arbetet bidrar med en god arbetsmiljö bland kollegor och det värdesätter vi högt!Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar VTI med Skill. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda förutsättningar till övertagande och en anställning på VTI.

Urval pågår löpande så ansök redan nu!
Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, lotta.widercrantz@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se