merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Konstruktör

Vill du vara med och bidra till en hållbar och ljus framtid för både människor och vår omvärld? Vill du vara en del av ett företag som har en väldigt stark lokal närvaro i bygden men samtidigt verkar på en stor internationell arena? Nu erbjuder vi dig som brinner för ljus att jobba som konstruktör hos oss på Fagerhult!

På vår avdelning för Customer Design Adaption (CDA) är vår främsta uppgift att utföra konkurrenskraftiga anpassningar av standardarmaturer efter kundernas önskemål såväl som ett konstruktionsansvar för samtliga produkter i löpande produktion. Vi är en väldigt viktig stöd- och servicefunktion mot våra säljbolag och mot vår produktion för att ständigt bidra till ökat värde för våra kunder.

Som konstruktör på CDA ansvarar du för att utföra tillverkningsunderlag efter våra kunders önskemål. Kontakt mot kund förmedlas genom våra säljbolag som finns på flera olika platser runt om i världen och därför utmanas du till att kommunicera på ett bra sätt på både svenska och engelska samt översätta önskemål till verklighet.

I din roll har du även fullt konstruktionsansvar för utvalda produkter som tillverkas i löpande produktion. Inom detta ansvar ligger en spännande utmaning i att hålla produkterna uppdaterade effektivitetsmässigt för att leda den tekniska utvecklingen inom belysning samt ständigt hålla ögonen på hur produkterna kan bli mer kostnadseffektiva.

Som konstruktör på CDA är du en viktigt del av Habofabriken och där du kommer att ha ett betydande tvärfunktionellt samarbete med andra funktioner inom verksamheten.

Vi söker nu dig som är högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller har annan relevant utbildning för tjänsten. Du behärskar CAD och 3D-konstruktion samt är van användare i Office programmen samt MPS system. Har du dessutom kunskaper i programvaran Solid Edge är det meriterande.

Du har vidare en god förståelse för produktionsprocesser som t ex plåtbearbetning, lackering och montering.

Som person är du ytterst ansvarsfull, välorganiserad och strukturerad och är van att jobba självständigt och mot uppsatta mål. Din omgivning uppfattar dig som drivande och initierande och där du alltid översätter dina kunskaper i handling på ett produktivt sätt.

Din goda förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift hjälper dig i ditt arbete och samarbete med övriga delar av organisationen.

Du ser det som en självklarhet att alltid vara ytterst kund- och serviceinriktad och uppfattas av din omgivning som lättsam, mycket kommunikativ och social i kontakten med andra. För dig är det en självklarhet att vända problem och motgångar till möjligheter och utvecklingspotential. Du har en fallenhet för att inspirera, engagera och motivera din omgivning och få dom att se möjligheter som uppkommer vid olika typer av störningar i produktion.

På Fagerhult uppskattar vi ett gott humör, ett härligt engagemang, ett stort inre driv och glimten i ögat!

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 3 500 anställda och verksamheter i 25 länder. Vi skapar moderna produkter och spännande, energisnåla och miljöanpassade belysningssystem som på ett bra sätt integreras i den miljö där de ska verka. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, Designplan Lighting, I-Valo och Arlight samt Veko Lightsystems International B.V.
AB Fagerhult är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se