merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Strategisk Förvaltare

Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta i en strategisk förvaltarroll med särskilt ansvar för frågor kopplade till konst och kultur. Tjänsten tillhör Parkenheten som arbetar med att förvalta stadens parkområden, träd, torgytor, lekplatser, skulpturer, fontäner samt offentliga toaletter. Enheten ansvarar även för skötsel av de gröna ytor som ligger inom trafikområden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med underhållsplaner och underhållsåtgärder, att ta fram olika rutiner och stöddokument för att underlätta förvaltarprocessen och skapa förutsättningar för ett enhetligt arbetssätt. I din roll kommer du även att agera stöd till områdes- och objektförvaltare. Du kommer ha ett särskilt ansvar för att förvalta och underhålla statyer, samarbeta med Kulturförvaltningen och delta i olika satsningar på konstprojekt samt särskilda uppdrag med bäring på kulturhistoria. Du kommer även att arbeta med utredningar och kvalitetsarbete för att ta fram nya rutiner, riktlinjer och beräkningsmodeller inom avdelningen samt att vara förvaltningens representant i olika projekt och samrådsgrupper internt och externt.

På Parkenheten arbetar 15 medarbetare med stor kompetens och starkt engagemang för att förvalta och utveckla vår Stad. Just nu är enheten i en utvecklingsfas vilket innebär att denna roll är helt ny och att du kommer ha möjlighet att påverka hur den utformas.

Vem blir din chef?
- Min drivkraft som chef är att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att medarbetarna ska kunna göra ett jobb som vi känner oss nöjda med. Jag är stolt över att vi arbetar för att bidra till en bra vardag för göteborgarna, fest för besökare och allt parker och grönområden kan erbjuda. Ett viktigt arbete är att gemensamt skapa mål som leder oss framåt och är stimulerande för vår egen utveckling såväl som för stadens invånare och besökare. Arbetsgruppen präglas av gott samarbete och gemenskap kring våra uppgifter och utmaningar, energin i gruppen skapar kraft och ger mig stor arbetsglädje. Vi arbetar tillsammans för att erbjuda en enhetlig service och vara bra samarbetsparterners i staden.

Lena Jakobsson, enhetschef Parkenheten

Vi erbjuder en händelserik och omväxlande roll där du får möjlighet att bidra till Göteborgs utveckling. Var med och skapa framtidens gröna Göteborg tillsammans med oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot teknik eller gröna frågor, t.ex. landskapsingenjör, ingenjör inom samhällsbyggnad eller liknande. Du har erfarenhet av förvaltning och har god administrativ förmåga. Det är meriterande om du har arbetat med någon form av utrednings- eller kvalitetsarbete.

Många arbetsuppgifter innebär beställning av olika konservatorstjänster och därför är erfarenhet eller kunskap inom konservatorsområdet samt intresse för konst- och kulturhistoria meriterande. Körkort B är ett krav samt goda IT-kunskaper.

För att lyckas i ditt uppdrag är du en kommunikativ person som har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har god förmåga att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du är lyhörd, handlingskraftig och drivande i ditt sätt att arbeta. Du är också noggrann och har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Park- och naturförvaltningen arbetar enligt ledstjärnorna effektivitet, kompetens, engagemang och nyfikenhet.
Vi vill att park- och naturförvaltningen ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Park- och naturförvaltningen har ett brett uppdrag och kan erbjuda ett flertal spännande roller så att du som medarbetare kan växa och utvecklas. Vår rekryteringsprocess är normkritisk och komptensbaserad och vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare. Vi arbetar för en god och hållbar arbetsmiljö och tar avstånd från alla former av kränkningar och sexuella trakasserier. För att du ska trivas och må bra erbjuder vi förmåner som cykelbidrag, friskvårdsbidrag och träning på flera olika idrottsanläggningar till rabatterat pris. Vi har även en fritidsförening som ordnar olika aktiviteter för personalen.
Vill du veta mer om oss?

Följ vår företagssida på Linkedin http://gooo.se/ece

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se