merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Djurvårdare Slottsskogen till säsongen 2019

Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker 8 djurvårdare till Djurparken, Barnens Zoo och Ponnyridningen i Slottsskogen till säsongen 2019!

Med inriktning på nordiska djur vill Slottsskogens djurpark lära både barn och vuxna mer om de djur vi har omkring oss. Som djurvårdare kommer du att arbeta både i Djurparken och på Barnens Zoo som har öppet under sommarsäsongen. Här blandas får och getter, grisar och kaniner som kärleksfullt kan klappas. Här får barn komma nära några av våra svenska lantraser och möjlighet att rida på Slottsskogens gotlandsruss.

Att arbeta i Djurparken och på Barnens Zoo innebär att du förmedlar kunskap till våra gäster för en ökad förståelse om djur och natur. Du arbetar även med arbetsuppgifter inom djurhållning såsom utfodring, underhållsarbeten, berikning och djurvård.

Vid Ponnyridningen kommer du, förutom att leda hästarna under ponnyridningen, i övrigt ansvara för hästarnas skötsel och välbefinnande och se till att de är i bra kondition. Ponnyridningen innebär ett nära möte med besökaren och du ska på ett positivt sätt kunna informera om hästarna och verksamheten. Städning av allmänna utrymmen ingår också i uppgifterna.

En stor del av jobbet innebär att informera om djur och natur inför våra besökare, det är därför viktigt att du gillar att stå i fokus och trivs med att prata inför publik.


KVALIFIKATIONER
Till Djurparken och Barnens Zoo söker vi dig som har gymnasial djurvårdarutbildning eller likvärdiga kvalifikationer ; exempelvis tidigare flerårig erfarenhet av djurvård eller lantgård. Till Ponnyridningen söker vi dig som har gymnasial djurvårdarutbildning eller kvalifikationer inom häst som prövas likvärdiga.

För att trivas och lyckas i rollen som djurvårdare i Djurparken och på Barnens Zoo eller Ponnyridningen krävs att du kan arbeta självständigt, är initiativrik och ansvarstagande. Då arbetet utförs ute bland besökare, både barn och vuxna, ser vi gärna att du är en öppen, social och positiv person som gillar att arbeta med både djur och människor. Körkort (B) är meriterande. Tjänsterna är deltidsanställningar med helgtjänstgöring. Du ska kunna arbeta hela säsongen 29 april 1 september.

Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Park- och naturförvaltningen har ett brett uppdrag och kan erbjuda ett flertal spännande roller så att du som medarbetare kan växa och utvecklas. Vår rekryteringsprocess är normkritisk och komptensbaserad och vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare. Vi arbetar för en god och hållbar arbetsmiljö och tar avstånd från alla former av kränkningar och sexuella trakasserier. För att du ska trivas och må bra erbjuder vi förmåner som cykelbidrag, friskvårdsbidrag och träning på flera olika idrottsanläggningar till rabatterat pris. Vi har även en fritidsförening som ordnar olika aktiviteter för personalen.
Vill du veta mer om oss?

Följ vår företagssida på Linkedin http://gooo.se/ece

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se