merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Trädgårdsarbetare till sommarsäsongen

Friluftsmuseet Skansen är en av Sveriges mest kända turistattraktioner med cirka 1,4 miljoner besökare per år. Det grundades 1891 av Artur Hazelius och har öppet året runt. Här finns byggnader från hela Sverige med trädgårdar och husdjur, djurpark, Europas största utomhusscen, och här firas alla stora högtider.
På Skansen möts det förflutna och nuet, fantasi och fakta, djur och kultur, traditioner och trender. Här möts det mångsidiga och det unika, det lekfulla och lärorika, det eviga och det flyktiga. Sveriges själ i ett levande museum, mitt i Stockholm. Livfullt, lustfyllt och glädjerikt för alla generationer, tillfällen och sinnesstämningar.

Park- och trädgårdsavdelningen ansvarar för att vårda och utveckla allt grönt i den yttre miljön på Skansen. Avdelningen skapar och vårdar kulturhistoriskt trovärdiga park- och trädgårdsmiljöer, medverkar till bevarandet av biologisk mångfald samt förbereder och deltar i Skansens programverksamhet. På Park- och trädgårdsavdelningen arbetar 23 tillsvidareanställda och under högsäsong upp till 15 säsongsanställda. Avdelningen består av två grupper; Anläggning och Trädgård samt en enhet; Transport.

Arbetsuppgifter och kvalifikationskrav
Krav för att söka tjänsten: Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet inom trädgårdsskötsel. Du ska vara van vid att arbeta med maskiner som trimmer, lövblås, gräsklippare och häcksax. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, men du ska även trivas med att arbeta i ett arbetslag. Du är social, utåtriktad och serviceinriktad samt har goda kunskaper i svenska och engelska då möte med gäst är en stor del av trädgårdsarbetarens vardag. Tjänsten kräver minst AM-körkort (EU-moped) då vi använder elbilar som transportmedel. Om du har arbetat i en historisk trädgård är detta meriterande.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i avdelningens trädgårdsgrupp och arbeta med att sköta Skansens park- och trädgårdsmiljöer. Dina arbetsuppgifter är bl.a. ogräsrensning, plantering, odling, gräsklippning, vattning och övrigt förekommande trädgårdsarbeten. Under vissa helger förekommer det medverkan i programverksamhet.

Anställningsperiod
Sommarsäsongen varar från april – oktober. Du ska kunna arbeta hela perioden. Möjlighet till ledighet under perioden är begränsad. Arbetstiden är schemalagd måndag till fredag klockan 7.00 – 16.00 samt ett fåtal helger.

Har du frågor gällande själva arbetet är du välkommen att maila till karin.ringholm@skansen.se

Välkommen att registrera din ansökan med personligt brev och CV via "ansök" nedan senast 17 februari 2019.
Vi tar inte emot några ansökningar via email.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se