merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Trädgårdspersonal / Säsongsanställning

AB Kristianstadsbyggen (ABK) är kommunens största bostadsbolag. Huvuduppgiften är att bygga nya fastigheter och att förvalta ca 9000 hyresbostäder och 300 kommersiella lokaler.Merparten av förvaltningen sker inom företaget och ABK har bland annat egna fastighetsskötare, snickare, VS-tekniker och målare. Bolaget är en av de största arbetsgivarna i kommunen med nära 190 anställda fördelade på huvudkontor, områdeskontor och ute i bostadsområdena.

Vi söker säsongsanställd trädgårdspersonal för skötselsäsongen 2019 (preliminärt april till september).

I arbetsuppgifterna ingår yttre skötsel av våra grönytor, rabatter och häckar med mera.

Du som söker bör ha vana av trädgårdsmaskiner, inneha körkort och det är bra om du har tillgång till bil. Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet samt att Du behärskar det svenska språket.

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha fyllt 18 år. Det är viktigt att du är serviceinriktad och initiativrik, har hög social kompetens och att du kan planera och ta ansvar för ditt arbete. Anställningen är på heltid under perioden april till september. Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta någon av våra Samverkansområdeschefer;telefon ABK vx 044-7803200

Innerstaden: Fredrik Holmkvist SO 11,Henrik Hultman SO 12, Fredrik Persson SO 13 Norra : Mattias Olausson SO 21 , Fredrik Andersson SO 22, Christian Andersson SO 23 Södra: Fredrik Johansson SO 31, Mattias Svensson SO 32, Thomas Persson SO 33, Mikael Fäldth SO 34

Eller personalhandläggare Inga-Lisa Lindell 044-7803214.

Din ansökan med bifogat CV och Personligt brev gör Du i nedanstående formulär senast den 27 januari 2019. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt.

För att du ska vara säker på att din ansökan har kommit in kommer ett automatsvar från oss. 

Har du frågor om ansökningen vg kontakta Inga-Lisa Lindell 044-7803214

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se