merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Gata/ Parkarbetare

Vara kommun, med cirka 16 000 invånare, ligger mitt på den bördiga västgötaslätten. Här finns det goda livet, hos oss är alla välkomna och här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden!
Vårt mod och vår inneboende styrka är en stark drivkraft i vårt arbete och för vår framgång. Vara vågar! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. Vi prioriterar värdet av att arbeta utifrån uppsatta mål och visioner, personlig utveckling, kontinuerligt lärande i en god arbetsmiljö och ett tillitsbaserat ledarskap. Tillsammans gör vi varandra bra!
Beskrivning


Vi söker nu en person med erfarenhet av arbete med parkskötsel, trädgårdsarbete, gator, vinterväghållning.

Du har ett intresse för maskiner, park och trädgårdsarbete. Har du tidigare erfarenheter av att arbeta med park och trädgårdsarbete så ser vi det som väldigt positivt.


Arbetsuppgifter

Arbetet sker ofta ute i Vara kommun, arbetsuppgifterna består bland annat av att köra åkgräsklippare, trimma gräs, trädklippning, städa på skolgårdar och i parker. Det förekommer även en del blomvård. Underhåll av vägar, gator och Gång- cykelvägar. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna bland annat av snöröjning/ halkbekämpning, beredskapstjänst och reparation av utemiljömöbler i Vara kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst B- körkort gärna BE.

Som person är du flexibel, ordningsam, lyhörd, självständig, initiativrik och är medveten om att vi är inom ett serviceyrke.

Meriterande utbildningar:
Arbetsplattform, motorsågsutbildning, röjsåg, lastmaskinsutbildning, arbete på väg steg 1-3 samt en gymnasieutbildning inom trädgård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information till sökande

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t.ex. skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se