merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Forskare i kombinatorisk sannolikhetsteori

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 42.000 studenter, 7.000 anställda och en omsättning på 6,7 miljarder kronor.
Matematiska institutionen bedriver forskning, forskarutbildning och grundutbildning inom ett brett spektrum av matematik, tillämpad matematik och statistik.

Antalet anställda är cirka 120, varav 30 doktorander. Institutionen har tre forskningsprogram: analys- och sannolikhetsteori, algebra och geometri, tillämpad matematik och statistik.

Arbetsuppgifter: Forskning inom kombinatorisk sannolikhetsteori, särskilt slumpgrafer, slumpträd och perkolationsteori i docent Cecilia Holmgrens forskargrupp.

Kvalifikationskrav: Doktorsexamen i matematik samt dokumenterad förmåga till excellent forskning inom kombinatorisk sannolikhetsteori speciellt slumpgrafer, slumpträd och perkolationsteori.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2019-04-01.

Anställningsform:  Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-12-20.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av universitetslektor Cecilia Holmgren, e-post cecilia.holmgren@math.uu.se, tel 018-4713278.

Välkommen med din ansökan senast den 25 januari 2019, UFV-PA 2018/4707.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se