merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Parkarbetare, säsongsanställning

Kumla kommun är en tillväxtkommun som ligger centralt i Örebro län och har drygt 21 000 invånare. I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Kumlas Vision 2025 innebär att vi alltid strävar efter att vara lite bättre. Genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och att ta tillvara på den närhet som finns blir vi lite bättre.

Parkavdelningen präglas av god kamratskap och mycket skratt. Här hjälps vi åt att tillsammans skapa vackra gröna miljöer för Kumla kommuns invånare och besökare. Vi är stolta över vårt arbete och söker dig som vill vara med och sprida glädje genom ditt arbete.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli en del i vårt härliga gäng på Parkavdelningen i Kumla? Vi söker nu parkarbetare inför säsongen 2019.

Arbetet som parkarbetare i Kumla kommun innebär arbete i varierande miljöer med skötsel och underhåll av offentliga gröna miljöer, lekplatser, skolgårdar, parker, tätortsnära natur och idrottsanläggningar. Du kommer t.ex. arbeta med gräsklippning, plantering, ogräsbekämpning och andra förekommande skötselarbeten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är händig och tycker om praktiskt arbete utomhus och i högt tempo. Vi ser gärna att du har en relevant trädgårdsutbildning eller dokumenterad likvärdig erfarenhet, men lägger stor vikt på din arbetsvilja och förmåga att lära.

Vi söker en person som är ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och i grupp. Som parkarbetare träffar du många medborgare och är ett av ansiktena utåt för kommunen. God service och ett trevligt sätt är därför viktigt. Vi uppskattar flexibilitet och initiativtagande och du ska kunna utföra arbetet med gott handlag.

Ett krav är att du är i bra fysisk form eftersom jobbet emellanåt kan vara tungt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande är körkort samt vana av att arbeta med olika trädgårdsmaskiner som lövblås, röjsåg, häcksax, gräsklippare, motorsågskörkort, arbete på väg 1-2, god lokalkännedom och traktorvana.ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Kumla kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se