merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Nu söker vi på Arena Skövde Relaxvärd till vår relaxavdelning

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Arena Skövde tillhör sektor medborgare och samhällsutveckling och är en multianläggning som är öppen 365 dagar om året för idrott, bad, relax, rehabilitering, styrketräning och publika evenemang. Vi är ca 30 personer som arbetar i Arena Skövde.

Vår kundfokuserade verksamhet är i ständig utveckling och har bland annat resulterat i utmärkelsen Sveriges bästa äventyrsbad av barnsemester.se sex år i rad.

www.arenaskovde.seARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer vara omväxlande och bestå av alla förekommande arbetsuppgifter på vår relaxavdelning. I arbetsuppgifterna ingår att vara värd/värdinna ut mot våra gäster samt hantera städ och tvätt. Även kontinuerlig uppsikt över våra pooler och bastustugor ingår.

Kundbemötande och service är en central del av arbetet och du är ansvarig för att sätta gästen i fokus och att ständigt arbeta för att skapa unika upplevelser och aktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att ge den bästa tänkbara service till våra gäster på Arena Skövde. Du är en initiativrik, noggrann, lyhörd och flexibel person som har förmåga att se varje gästs unika behov. Tillsammans med ditt team förväntas du med ett högt driv, engagemang, passion och personligt ansvar leverera en kundservice utöver det vanliga.

Du som söker ska ha god simkunnighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom bad och relax. Utbildning/erfarenhet av städ, HLR och även vattenlivräddning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Arbetet innefattar dag, kväll och helger.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se